![]() |
ej panowie wrzu***263;cie na luz......Jest wiele innych powod***243;w z kt***243;rych mo***380;na by***263; niezadowolonym....np. to ***380;e znowu jest poniedzia***322;ek i ca***322;y tydzie***324; przed nami
|
Cytat:
Mo***380;esz poda***263; ***378;r***243;d***322;o? :pisze: |
To zalecenie ECMA.
Przy okazji omawianego testu zostało wskazane przez: Cytat:
To wada, którą również wskazano w podsumowaniu testu dla BenQ. Cytat:
|
Nie rozumiem dlaczego sumowanie 8 blok***243;w przez BenQ to wada ?
|
Zaznajomiłem się z tym testem ale nie przekreślałbym tak od razy BenQ jako napędu do testowania płyt, szczególnie jeśli mamy zamiar testować płytki wypalone na tym właśnie palniku. Moim zdaniem jeśli przetestujemy nagraną na nim płytę i otrzymamy wynik w okolicy 95 to możemy traktować wypał jako udany. Jeśli zaś chodzi o wskazane wady, to prawdopodobnie chodziło o to, że nie można ustawić sumowania bloków na inną wartość niż 8.
Mnie osobiście najbardziej zaskoczył doskonały wynik LiteOn. Z mojego własnego doświadczenia (palniki LiteOn 1673 oraz BenQ1655) wynika, że w ponad 90% wyniki testów na obu nagrywarkach są bardzo zbliżone, choć LiteOn na ogół raportuje mniej błędów PI. |
Pierwszy profesjonalny test napędu nowo powstałej firmy Sony NEC Optiarc Inc. i jego produktu Optiarc AD-7170A .
Test wykonano na DaTARIUS DVD Analyzer R 2x, który jest urządzeniem referencyjnym, co gwarantuje precyzyjne i wiarygodne pomiary. Stosowany m.in. przez GM Records. Warto :czytaj: http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=18307 :) |
Cytat:
|
Cytat:
Brak porównania z innymi napędami. Mam nadzieję, że będą. Nowy napęd wypalił poprawnie tylko jedną płytkę a w zasadzie nośnik: http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...8307&PageId=17 Pytanie jak poradzą sobie inne napędy. :hmm: :) |
Cytat:
:pytanie: |
Cytat:
Szkoda, że nie ma porównania testów tych samych płytek na innych napędach. I jak wypadną następne napędy po tak dokładnym testowaniu ? :) |
Cytat:
Ale od razu oświadczam, że niezależnie od tego co pokażą testy Plextor i tak nie ma szans :nieee: || |
Cytat:
:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:02. |