![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
![]()
Oddaję w Wasze ręce betę polskich plików językowych dla CloneDVD2. Pliki są ukończone na 95%.
Uprzejmie proszę o wytknięcie błędów podając brzmienie zdania, ewentualną propozycję zamiany oraz inne kwestie takie jak np. obcięcie napisu, złe brzmienie w odniesieniu do funkcji jaką opisuje, zachowanie zasad pisowni, wyłażenie poza obręb, ewentualne literówki, itp. Nie mam pod ręką żadnej palarki i nie wszystkie okna jestem w stanie obejrzeć w działaniu. Mile widziane screenshot'y. P.S. Plik należy rozpakować, wrzucić do podkalalogu /language i zrestartować program. Pozdrawiam i czekam na odzew. EDIT: 15-08-2004 Pliki od dziś dostępne tylko tutaj.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() Ostatnio zmieniany przez Monter : 15.08.2004 o godz. 23:39 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.06.2004
![]() |
A to dziwne po co przecież są oryginalne ( wyciągnięte z wcześniejszej wersji)
ja tak uczyniłem i nie ma żadnych problemów. WSZYSTKO JEST PO POLSKU |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
![]() |
Plik z wersji 1.0 co prawda działa ale wszystkie nowo dodane opcje i elementy od tamtego czasu były nieprzetłumaczone, program w zasadzie miał tłumaczenie 50%-we. Różnica wielkości pliku nic Ci nie podpowiada?
No ale spoko, nikt nie obiecywał, że moja praca na coś się przyda ![]() Pozdrawiam.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() Ostatnio zmieniany przez Monter : 08.08.2004 o godz. 19:51 |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Nie wiem czy to u mnie, ale oba archiwa - Corrupted
![]()
#5 |
Użyszkodnik
![]() |
Stary problem, dotyczy engine Forum a nie plików... Trzeba pociągnąć Flashgetem lub czymś w ten deseń... tylko takie formaty można tu wrzucać więc musiałem plik spakować...
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Używam wersji 2.0.9.4 i praktycznie wszystko jest spolonizowane
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Monter]Plik z wersji 1.0 co prawda działa ale wszystkie nowo dodane opcje i elementy od tamtego czasu były nieprzetłumaczone, program w zasadzie miał tłumaczenie 50%-we. Różnica wielkości pliku nic Ci nie podpowiada?
No ale spoko, nikt nie obiecywał, że moja praca na coś się przyda ![]() Pozdrawiam. ================================================== = Dobra i porzadna robota DZIEKUJEMY wszystko dziala i pisze po PL. wersji 2.4.2.7 ![]() Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 08.08.2004 o godz. 20:39 |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
![]() |
W związku z problemami niektórych użyszkodników podaję alternatywną lokację do bezproblemowego ściągnięcia pliku jezykowego: kliknij.
domestos007_ ![]() Pozdrawiam.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.12.2002
![]() |
Najnowsza wersja to już 2.4.3.5
/http://static.slysoft.com/SetupCloneDVD2Slysoft.exe Przejżałem prawie wszystkie teksty i jak dla mnie, tłumaczenie jest ![]() a mam jeszcze pytanko, jesteś tłumaczem również CloneCD i tam pliki PL są wbudowane w instalator, czy masz jakiś wpływ na to aby również pliki PL były wbudowane w CloneDVD ? |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Zależy mi na opinii kogoś, kto bawił się przycinaniem wbudowanym w program i wypalił coś tak spreparowanego na płytkę. Ostatnia OFICJALNA edycja także SlySoft'u to właśnie wersja 2.4.3.1.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() Ostatnio zmieniany przez Monter : 08.08.2004 o godz. 21:18 |
|
![]() |
![]() |
#11 |
***3665;***1769;***1758;
[QUOTE=Fine]Najnowsza wersja to już 2.4.3.5
/http://static.slysoft.com/SetupCloneDVD2Slysoft.exe ============================================= www.elby.ch i slysoft.com uzywaja tej samej nazyw cloneDVD krotko w paru zdaniach kidys czytalem ale wylecialo z glowy czy oni czsem sie nie podielili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() Ostatnio zmieniany przez Monter : 08.08.2004 o godz. 21:24 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
Cenzura Mnie wycieła ale numer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#14 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
fajnie i na temat ale czy moze ktos wie czy uzywaja tego samego trancodera do zbijania DVD-9 do DVD-5 moze ktorys lepszy w sensie jakosci POzdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użyszkodnik
![]() |
Ukazała się już oficjalnie wersja 2.4.3.5 Slysoft, o jakiej wspominał użyszkodnik mensir67pl. Jedyna różnica w stosunku do aplikacji wyprodukowanej przez Elby jest taka, że przycisk "Buy now" ("Zakup") przenosi po kliknięciu na strony www SlySoft, a nie na strony www Elby. Tym samym "zbijanie" DVD-9 do DVD-5 na jednej i drugiej wersji dokonywane jest tak samo
![]() EDIT: W chwili pisania tego posta łączna suma ściągnięć pliku ze wszystkich trzech źródeł przekroczyła sumę 852. Biorąc poprawkę na nieudane ściągnięcia z Forum, podwójne, itp., jakies ok. 500 osób oglądało pliki w działaniu... I nikt nie ma żadnych uwag?
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() Ostatnio zmieniany przez Monter : 10.08.2004 o godz. 02:22 |
![]() |
![]() |
|
|