![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2004
![]() |
Wszystko na jedenej DVD?
Witam...
Mam takie pytanie czy dalo by sie na jedna plyte dvd nagrac wszystkie instalacje windowsa? I zrobic z niej plyte bootowalna? Zeby jak sie ja wlozy i zbootuje to wyskoczy menu i opcje 1. Windows XP 2. Windows 2003 3. Windows 2000 4. Windows 98 SE 5. Windows ME 6. MS-DOS Jest to mozliwe? I moje drugie pytanie. Jakim programem robic menu do plyt dvd? Np z filmami? Najlepiej zeby bylo ladne gotowe wzory? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Możesz zrobić płytkę instalacyjną z menu, z jakimi programami tylko chcesz (ograniczeniem jest tylko pojemność płyty) np. programem :Autoplay Menu Builder 3.2
Zrobiłem sobie tym programem płytkę z potrzebnymi programami i sterownikami do komputera. Menu do płyty DVD (jeśli masz na myśli filmy) możesz robić : 1. Ulead Video Studio 7 2. Ulead DVD Movie Factory 2 3. Pinnacle Studio Jeśli chodzi Ci o prostotę obsługi to nr.1 i 2 , jeśli o "bajery" nr.3
Człowiek całe życie się uczy i , i tak głupi umiera !! Ostatnio zmieniany przez vojt : 03.08.2004 o godz. 19:29 |
![]() |
![]() |
|
|