![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Co sie dzieje!!!!!!!!!!!
Od nie dawan posiadam nagrywarke dvd teca x 8. Moj problem to to ze kazdy wypalony film przycina sie w ostatnich sekwencjach, czasem jest to minimalen a czase plyta staje i po jakims czesie rusza, wie ktos o co chodzi
![]() Pozdrawiam szystkich |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Po pierwsze to po ca zakladasz swa podobne tematy?
Jakich nosnikow uzywasz? W jakiej predkosci to wypalasz? Poczytaj no forum, temat byl walkowany wielokrotnie. mjq |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2004
![]() |
Problem w
Problem tkwi tylko po stronie płytek! Kup sobie droższe i sprawdz sam zobaczysz!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
nagrywalem i na verbatimach ina takich za 5 zl i wszedzie dzieje sie to samo film zacina sie pod sam koniec a wypalałem je x 2
|
![]() |
![]() |
#5 |
downloader
![]() |
Czy dzieje sie tak na wszystkich filmach (chodzi mi o to czy filmy przed nagraniem byly rekompresowane)?
Jakim programem nagrywasz? mjq |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
nagrywam nero i alcoholem i jest tak samo moze powinienem uzyc jakiegos innego programu??
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
to wyglada jakby przy 96 % nagrywania wyskakuja jakies bledy ale proces nagrywania idzie dobrze i konczy sie powodzeniem a film w ostatnich minutach staje, przy nagrywaniu mam wylaczone inne programy, nawet ostatnio instalowalem wina ale dzieje sie to samo film sie przycina
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
1. Sprawdzałeś na innych playerach??
2. Czy w dvd-romie lub nagrywarce te płytki chodzą bez problemu?? 3. Stawiam na player ...bo moj zachowuje sie podobnie na wiekszosci płytek (oprocz Verbatimow, te zawsze chodzą OK) a te same płytki na innych playerach chodzą bez zarzutu. 4. A poza tym do nagrywania polecam DVD Decrypter, darmowy i pewny.
#9 |
Nowy na forum
![]() |
na wszystkich jest to samo i na verbatimach tez mi sie tna
|
![]() |
![]() |
#10 |
downloader
![]() |
Pozostaje ci jedynie sprawdzic nagrywarke w innym kompie. Jezeli dalej bedzie nagrywala tak samo to czeka cie wizyta w serwisie.
![]() mjq |
![]() |
![]() |
|
|