![]() |
Cytat:
Na szczęśćie są gablotki szklane gdzie można obejrzeć, poza tym sprzedawca ma obowiązek na życzenie wyjąć towar czy to z gabloty czy z kartonu. No i masz 7 dni na wymianę jak nie chce Ci się oglądać co jest w kartonie jak już na serio coś kupujesz. |
Cytat:
Mówiłem o gablotkach :tak!: A co do polityki MM - to nie wszędzie jest taka sama :nieee: TU opisałem jeden z moich kontaktów z MM, a TU drugi - tyle wystarczy Bez komentarza :\ |
Cytat:
A nie, nagrywarki kupujesz :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wtam
polecam również SOHW-832S i Sony DRU-700A bo to ten sam model tylko mala zmiana wygladu pozdrawiam @all:) |
Cytat:
Ps. Dotarło ? |
Cytat:
Tak! Było już przedwczoraj, ale dopiero mogłem wczoraj odebrać :taktak: Jestem bardzo mile zaskoczony :O Nie spodziewałem się, a jednak! Stanie u mnie na honorowym miejscu :tak!: Wielkie pozdro I wszystkiego dobrego :uscisk: :piwo: P.S. Faktycznie jest kompatybilne z Litkiem ^_^ :spoko: |
Cytat:
A po co to zrobili? No oczywiscie odswierzymy linie po to zeby wiecej ich sprzedawac bo juz mozna nagrywac DL i nikt nie przypuszczal ze za kadecji 812 wyjda plyty DL wiec czemu nie :) tylko do ekonomick litka sie nie nadaja bo zadrogie:) ale moge sobie pomalowac przedni panel na czarno i naklejic wszystkie oznaczenia zwiazane z mozliwoscia litka832 oraz wbic eprom od zebry i tez bede mial 832 jak z fabryki:) |
Niech ktos powie ,dłużej tu jesteście i dyskutujecie.
Który bios jest lepszy, naktórym lepiej pali 812S - vs08, vs0a, vs0b czy może sony dru vy05 , vy06 niech ktos kto juz testował napisze kilka słów. Moja 812 była juz tyle razy przerabuiana i nadal nie mam zdania (konkretnego) narazie jestem przy 832 vs0a :pisze: :piwo: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |