![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2003
![]() |
Domyślne napisy PL - problem
Korzystałem z opisu tutaj:
http://forum.divx.pl/viewtopic.php?p=49900#49900 Chcę ustawić w taki sposób napisy aby domyślnie ładowały się polskie. Jednak nie bardzo rozumiem jak to zrobić. Napisy nie były wycinane (chyba). Załączam dwa zrzuty przed korekcją i po korekcji - ale to trochę wydaje mi się bez sensu. Z opisu wynika, że na początku należy wstawić 51 ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2003
![]() |
Jeśli wyedytuję Pre Command to mogę wstawić
Pre Command...(SetSTN) Set Subpicture Stream: #(Off)...[51 00 00 00 xx 00 00 00] Jeśli zmienię Off na On to zmienia się samoczynnie xx na jakieś inne Tylko przy On i przy napisach 16-1=15 (polskie) wskakuje w miejsce xx CF, w innych wypadkach samoczynnie wpisują się w miejsce xx inne wartości - sprawdzałem i chyba w każdym wypadku automatycznie włączają się rodzime napisy(ale w komputerze). Jak mam ustawić nową Pre Command na Off czy na On. Do czego jest jeszcze jedna Pre Command NOP. |
![]() |
![]() |
#3 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Trochę poprawiłem ten opis, będzie Ci teraz łatwiej zrozumieć, mam nadzieję.
PreCommand ma być 'On' choć nie będzie tego widać, wpisz swoją wartość XX i nic więcej - sprawdź. ps. a wogóle to czemu o opis z jednego forum pytasz na innym forum?
pozdrawiam Robs Ostatnio zmieniany przez Robs : 29.06.2004 o godz. 23:30 |
![]() |
![]() |
|
|