![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.09.2004
![]() |
Philips DVP630-DVP632 problem po wgraniu softu
Ogólnie wszystkich witam.1 post i już wchodzę z problemem,
wczoraj kupiłem stacjonarny odtwarzacz z możliwością czytania divx Philipsa DVP630/02. Czyta avi duży plus mam troszkę płytek,problemik nie czyta napisów w formacje .txt.Żaden problem od czego są różnego rodzaju zmieniacze.Pokombinowałem i w dalszym ciągu to samo nie widzi napisów min.w formatach:.sub,srt,smi itd. (dodam-zaznaczałem pliki tekstowe funkcją przycisk.Subtitle pilota i wskazywałem plik z filmem i nic)Siedziałem w sieci i przy sprzęcie z pół nocy i w dalszym ciągu rybki.Wyczytalem gdzieś "wgraj nowy soft".I tu zaczęły się schody.Wszedłem na stronkę producenta ściągnąłem soft:dvp630_02_fus_eng /2 pliki w form.rom/ nagralem wg.wskazówek producenta na CD.Włożyłem do sprzętu zaczęlo coś czytać coś zmieniać i usnął,początkowo na wyświetlaczu jakieś nie wiadomo jakie znaki,nie otwiera szuflady,wyłaczylem z sieci ponownie włączylem cd.problemu tylko z tym że gdy właczam sprzęt dioda ani wyświetlacz ani szuflada nic nie dziala milczy.Prosze o pomoc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ale jeszcze sprawdz to : http://www.p4c.philips.com/files/d/d...17_fus_eng.zip a tu instrukacja do firmware: http://www.p4c.philips.com/files/d/d...17_fur_eng.pdf wiem ze pewnie zrobiles jak w instrukcji ale moze cos przeoczyles |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki za szybką odpowiedź,
instrukcję i soft ściągnąłem,tylko że jest jedyny problem bo wcześniejszego Cd-romu z softem nie mogę otworzyć/wysunąć ,odtwarzacz Dvd poza włączeniem i wyłączeniem jest calkowicie głuchy. |
![]() |
![]() |
#4 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
i to wielki..............na razie już od 13.09.2004r.leży w serwisie.........całośc opiszę po odbiorze sprzętu ale nara jest "wesoło" w stylu prg.tv awaria...
|
![]() |
![]() |
#6 |
XII
![]() ![]() ![]() |
no ale dobrze ze na gwarancji chyba
![]() |
![]() |
![]() |
|