Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.09.2004, 11:18   #1
SzWaG
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.09.2004
SzWaG w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Philips DVP630-DVP632 problem po wgraniu softu

Ogólnie wszystkich witam.1 post i już wchodzę z problemem,
wczoraj kupiłem stacjonarny odtwarzacz z możliwością czytania divx Philipsa DVP630/02. Czyta avi duży plus mam troszkę płytek,problemik nie czyta napisów w formacje .txt.Żaden problem od czego są różnego rodzaju zmieniacze.Pokombinowałem i w dalszym ciągu to samo nie widzi napisów min.w formatach:.sub,srt,smi itd. (dodam-zaznaczałem pliki tekstowe funkcją przycisk.Subtitle pilota i wskazywałem plik z filmem i nic)Siedziałem w sieci i przy sprzęcie z pół nocy i w dalszym ciągu rybki.Wyczytalem gdzieś "wgraj nowy soft".I tu zaczęły się schody.Wszedłem na stronkę producenta ściągnąłem soft:dvp630_02_fus_eng /2 pliki w form.rom/ nagralem wg.wskazówek producenta na CD.Włożyłem do sprzętu zaczęlo coś czytać coś zmieniać i usnął,początkowo na wyświetlaczu jakieś nie wiadomo jakie znaki,nie otwiera szuflady,wyłaczylem z sieci ponownie włączylem cd.problemu tylko z tym że gdy właczam sprzęt dioda ani wyświetlacz ani szuflada nic nie dziala milczy.Prosze o pomoc
SzWaG jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.09.2004, 11:54   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez SzWaG
Ogólnie wszystkich witam.1 post i już wchodzę z problemem,
wczoraj kupiłem stacjonarny odtwarzacz z możliwością czytania divx Philipsa DVP630/02. Czyta avi duży plus mam troszkę płytek,problemik nie czyta napisów w formacje .txt.Żaden problem od czego są różnego rodzaju zmieniacze.Pokombinowałem i w dalszym ciągu to samo nie widzi napisów min.w formatach:.sub,srt,smi itd. (dodam-zaznaczałem pliki tekstowe funkcją przycisk.Subtitle pilota i wskazywałem plik z filmem i nic)Siedziałem w sieci i przy sprzęcie z pół nocy i w dalszym ciągu rybki.Wyczytalem gdzieś "wgraj nowy soft".I tu zaczęły się schody.Wszedłem na stronkę producenta ściągnąłem soft:dvp630_02_fus_eng /2 pliki w form.rom/ nagralem wg.wskazówek producenta na CD.Włożyłem do sprzętu zaczęlo coś czytać coś zmieniać i usnął,początkowo na wyświetlaczu jakieś nie wiadomo jakie znaki,nie otwiera szuflady,wyłaczylem z sieci ponownie włączylem cd.problemu tylko z tym że gdy właczam sprzęt dioda ani wyświetlacz ani szuflada nic nie dziala milczy.Prosze o pomoc
no to ranimacja moze byc potrzebna
ale jeszcze sprawdz to :
http://www.p4c.philips.com/files/d/d...17_fus_eng.zip
a tu instrukacja do firmware:
http://www.p4c.philips.com/files/d/d...17_fur_eng.pdf

wiem ze pewnie zrobiles jak w instrukcji ale moze cos przeoczyles
legion jest offline  
Stary 11.09.2004, 14:34   #3
SzWaG
Nowy na forum

Dzięki za szybką odpowiedź,
instrukcję i soft ściągnąłem,tylko że jest jedyny problem bo wcześniejszego Cd-romu z softem nie mogę otworzyć/wysunąć ,odtwarzacz Dvd poza włączeniem i wyłączeniem jest calkowicie głuchy.
SzWaG jest offline  
Stary 11.09.2004, 16:30   #4
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez SzWaG
Dzięki za szybką odpowiedź,
instrukcję i soft ściągnąłem,tylko że jest jedyny problem bo wcześniejszego Cd-romu z softem nie mogę otworzyć/wysunąć ,odtwarzacz Dvd poza włączeniem i wyłączeniem jest calkowicie głuchy.
no to problem
legion jest offline  
Stary 21.09.2004, 00:08   #5
SzWaG
Nowy na forum

i to wielki..............na razie już od 13.09.2004r.leży w serwisie.........całośc opiszę po odbiorze sprzętu ale nara jest "wesoło" w stylu prg.tv awaria...
SzWaG jest offline  
Stary 21.09.2004, 00:20   #6
legion
XII

no ale dobrze ze na gwarancji chyba
legion jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: