![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Coś źle nagrywa moja wypalarka (LiteOn 832S)
Witam,
od pewnego czasu zauważyłem że moja nagrywarka DVD Lite-On 832S źle nagrywa płytki. Znaczy w innych napędach niechce ich czytac. ![]() ![]() THX za pomoc. P.S Niemoge szukać bo mam przez telefon net. Więc za rachunek zapłaciłbym hoh. Jeszcze raz prosze o pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Hmm inaczej . 832jka jest uważana za najlepszą nagrywarkę LiteOn'a więc Mensir może mieć rację. Może jednak mieć objawy rodziny Litkowej i nie umie czytać co sama zapisze - inne napędy też nie przeczytają - więc ja bym wymieniał by nie męczyć się . Benq lub Pionner i po kłopotach.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ta nagrywarka jest naprawdę dobra i jeśli coś jest nie tak to albo stary bios albo padła propozycja weź pionka lub benqa jest ciekawa ale nie obejmuje gwarancji. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
wgraj biosa od soniaka i problem z głowy!! tez miałem taki problem ale po zmianie biosu na sony wszystko jest juz ok!!
#7 |
Bywalec
![]() |
a stronka z biosami jest tu http://codeworks.cdfreaks.com/
wszystkie biosy są ok!! code65 & codeguys są najlepsi w modifach biosów w litkach!! obecnie mam nagrywarke litka 1673s ale z biosem soniaka dru-720A i wszystko śmiga ![]()
#8 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Cytat:
Przecież napisałem ,że 832jka jest uważana za najlepszą z Litków . Przyznałem też rację Mensirowi , który pisał o sprawdzeniu firmware. I Tobie też przyznaję rację Ed - nie rozumiem o co tyle krzyku ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Dorian : 02.06.2005 o godz. 16:46 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
Więc jest taka sprawa miałem małą awarję sprzętu wymiany sprzętu i niebył zawsze gotowy. Teraz kiedy wsio jest ok to postanowiłem napisać moje pytanko.
guzio85 widze że miałeś ten sam problem to jaki bios od SONY polecasz?? I wy się wypowiedzcie jaki do mojej nagrywarki będzie najlepszy bios od soniaka?? I żeby to wsio działało ![]() Będę wam bardzo wdzięczny jak nagrywarka przestanie mi już fiksować ![]() THX za pomoc. |
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
![]() |
mój mail guzio85@wp.pl napisz to przesle ci biosa!! pozdro
#11 |
Bywalec
![]() |
tu masz linka do biosa http://codeguys.rpc1.org/firmwares/S...hed-ledfix.rar
ale jak chcesz to przesle ci modifa pisac na mojego maila ![]()
#12 |
Nowy na forum
![]() |
Ok guzio wgrałem tego od ciebie i narazie jest spoko. Tylko płytkę BENQ spaliła ale to chyba jakaś dziadoska jest bo jak nagrywam 2x to się pali a po drugie niemożna zmienic prędkości jest tylko 2x
![]() A tak apropo jakie płytki jakiej formy/gdzie można je kupić w necie?? Polecacie żeby dobrze się nagrywały na moim litku i w miare dobrze się czytały u mnie i u kolegów?? THX za pomoc. |
![]() |
![]() |
#13 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
1000 pytan do... ?
![]() Zaczales od niedzialajacej nagrywarki (takie pytania sa codziennie - wystarczyli spojrzec na tytuly watkow)... teraz piszesz o plytkach... :\ Masz przyklejone tematy o tym a zachowujesz sie jak dziecko, ktore trzeba za raczke poprowadzic i wyjasnic wszystko ![]() Szkoda wogole gadac ... ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verbatimy i inne markowe jak TDK - moze twoj litek ci polubi te nosniki, ale ...
najpewniejsze sa verbatimy i w dodatku PLUSY i od MCC ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Nie wysilaj sie
![]() Zaraz beda pytania: "Czym roznia sie plusy od minusow, ktore sa lepsze i dlaczego?" "Co to znaczy MCC?" "Gdzie moge to sprawdzic?" "Do czego to sluzy?" itp. itd.... Ale sie zirytowalem :\ Tak to jest jak caly czas czyta sie to samo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|