![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Wiem czym się różnią + od - i miałem nadzieje że mnie tu tak niezlinczują. Ja niemam czasu na szukanie tematów po kolei. Bo jak narazie mam neo przez telefon. Neo się skończyło bedę je miał za tydzień-2 ale chciałekm się wcześniej dowiedzieć jakie płytki bo chciałem zamówić z kolegą. Widac że na pomoc niema co liczyć.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie przesadzajmy ze na tym forum sa jeszcze tacy lamerzy
![]() jak juz sie zadaje pytania to powinno sie znac conajmniej 99% odpowiedzi na nie |
![]() |
![]() |
#18 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
kup verbatimy +R: - 4x sa na podkladzie MCC2 - 8x sa na podkladzie MCC3 pala sie dobrze ja nie narzekam, a tez mam litka lecz 451@832 dobre tez byly platinum +r 8x ale cos ostatnie partie sa do D ![]() P.S. sorki ze nie edytowalem wiec nie bijcie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Cytat:
Nie chodzi o liczowanie kogokolwiek ![]() Niestety codziennie pojawia sie 1-2 takich, ktorzy: -nie maja czasu -nie chce im sie szukac -nie maja stalego dostepu ... itd. itp. Pytaja o to samo co poprzednicy a my udzielamy takich samych odpowiedzi. Sa przklejone watki - w nich sa najwazniejsze rzeczy. Wystarczyloby zebys przeczytal przynajmniej tematy na pierwszej stronie - znalazlbys odpowiedz na swoje pytania ![]() No ale po co? Przeciez latwiej zalozyc nowy temat i zadac te same pytania... ![]() Ahhh... szkoda gadac ![]() I tak jutro pojawi sie kolejny z "wielkimi" problemami, ktoremu nie bedzie sie chcialo czytac... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
@Boger
spokojnie masz zielone ![]() |
![]() |
![]() |