![]() |
Wiem czym się różnią + od - i miałem nadzieje że mnie tu tak niezlinczują. Ja niemam czasu na szukanie tematów po kolei. Bo jak narazie mam neo przez telefon. Neo się skończyło bedę je miał za tydzień-2 ale chciałekm się wcześniej dowiedzieć jakie płytki bo chciałem zamówić z kolegą. Widac że na pomoc niema co liczyć.
|
nie przesadzajmy ze na tym forum sa jeszcze tacy lamerzy :>
jak juz sie zadaje pytania to powinno sie znac conajmniej 99% odpowiedzi na nie |
Cytat:
kup verbatimy +R: - 4x sa na podkladzie MCC2 - 8x sa na podkladzie MCC3 pala sie dobrze ja nie narzekam, a tez mam litka lecz 451@832 dobre tez byly platinum +r 8x ale cos ostatnie partie sa do D :taktak: P.S. sorki ze nie edytowalem wiec nie bijcie :podbite: :> |
Cytat:
Nie chodzi o liczowanie kogokolwiek :nie: Niestety codziennie pojawia sie 1-2 takich, ktorzy: -nie maja czasu -nie chce im sie szukac -nie maja stalego dostepu ... itd. itp. Pytaja o to samo co poprzednicy a my udzielamy takich samych odpowiedzi. Sa przklejone watki - w nich sa najwazniejsze rzeczy. Wystarczyloby zebys przeczytal przynajmniej tematy na pierwszej stronie - znalazlbys odpowiedz na swoje pytania :taktak: No ale po co? Przeciez latwiej zalozyc nowy temat i zadac te same pytania... :blee: Ahhh... szkoda gadac :nie: I tak jutro pojawi sie kolejny z "wielkimi" problemami, ktoremu nie bedzie sie chcialo czytac... :podbite: |
@Boger
spokojnie masz zielone :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |