Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.02.2005, 12:42   #1
BelYaal
Bywalec

Data rejestracji: 22.02.2005
BelYaal w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb Liteon 1673 i maly problem

Witam
Na wstepie zaznacze, ze nie jestem pewny z czym to problem, ale od poczatku.
Zakupilem nagrywareczke i jestem z niej bardzo zadowolony, ciche to nawet (chyba, ze kompa mam za glosnego ) jak i tez nagrywa.
Tylko, wwalalem pare spraw w tym tez sterowniki ASPI... chodzi o to tez, ze wymusilem OMNIPATCHEREM nagrywanie w predkosciach tez mniejszych i o ile wsio bylo ok. to od jakiegos czasu jest tak, ze filmy nagrane przez mniejsze predkosci maja przy odtwarzaniu skoki, potem to idzie juz dalej normalnie, niemniej przeszkadza... ale uwaga, to nie nagranie chyba zwalone, bo ta sama identyczna plytka przeniesiona na inny komp bez problemu sie odtwarza bez zadnych skokow juz.
Odtwarzanie nagranych plytek z predkosciami maksymalnymi dla plytki idzie bez problemu, tak samo oryginaly.
Na poczatku posadzilem ASPI, bo wersja force ASPI 1.8 zwalila nawet kopiowanie z kataogu na katalog, ale usunalem to i wrzucilem 1.7 co poprawilo to, niemniej ten problem z odtwarzanie pozostal.
Ktos ma pomysl?
BelYaal jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: