![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.03.2010
![]() |
Wszystko odtwarza ok, tylko DVD nie.
Witam i proszę o pomoc. Polecono mi to forum, bo ponoć można tutaj znaleźć szybko odpowiedź, na którą mi zależy.
Mam pliki nagrane na .rmvb, przekonwertowane potem na DVD Pal (mpg2, czy jakoś tak) i w tej ostatecznej formie nagrane na płycie dzięki Nero. I na początku wszystko cacy, bo komputer odtwarza mi to idealnie, PS3 również. Ale jak włączam to na DVD, to strasznie, ale to strasznie się zacina. Pierwsze 2 minuty przeleciały w ciągu 5 minut, jeśli nie dłużej :/ Pytanie, co może być tego przyczyną, czy powtórzy się to na innych DVD i czy mogę coś z tym zrobić (np. nagrać inaczej, by wszystkie sprzęty były happy) ? Dodam, że są to płyty marki Sony, DVD-R. Mogę na nich nagrywać prędkością 16x, ale na wszelki wypadek zmniejszyłem prędkość do 12x. Moje DVD nie odtwarza .avi, dlatego konwertowałem na DVD Pal programem Any Video Converter. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |
Kopiowanie zabezpieczonych gier v1.64a | VLuka | FAQ | 0 | 29.12.2002 17:43 |