![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2002
![]() |
bardzo prosze o pomoc
mam taki problem mam film na płycie dvd to jest płyta dwu warstwowa całość zajmuje 6 GB jak moge zgrac to na jedną płytę dvd na tej płycie znajduja sie wywiady z aktorami i inne zbedne rzeczy których nie mósi być czym można to zrobić prosze o dokładne instrukcje
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
![]()
Witaj!!!
Chociaż ten temat jest wałkowany na forum już bardzo długo i gdybyś trochę więcej poszukał to wszystko byś znalazł, mimo wszystko postaram ci się pomóc. 1. DVD Shrink ja używam wersji 3.1.3 uruchom ten programik, następnie > Open Disc > chwilkę poczekaj > następnie Re-author > następnie Compression Setting i tu wywalasz zbędne audio, napisy dodatki itp, zostawiasz to co potrzebne i > Backup po około 30 min (polecam włączenie opcji Perform Deep Analizys ) na HDD w wybranym przez Ciebie miejscu będą pliki gotowe do wypalenia w najzwyklejszym Nero 2. Uruchamiamy Nero Kompilacja DVD Video i do katalogu Video_TS przeciągamy pliki zrobione przez Shrinka i Burn. Proste prawda ? Jeśli coś nie tak to pisz i pytaj a tak na marginesie to przejżyj dokładnie forum a wszystkiego się dowiesz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|