![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.06.2004
![]() |
hmm
niektore modele firmwarey poprostu tak maja - ja tez nosilem sie z zamiarem kupna stacjonarnego dvd i zapytalem sie tutaj na grupie - oczywiscie odrazu dostalem opier.... sugerujacy zeby nie kupowac Thompsona - nie wiem czy to akurat wina tego modelu lub egzemplarza ale za mniejsze pieniadze choc trzeba sie bylo nachodzic mozna bylo kupic ronina i on naprawde smiga - wydaje mi sie ze trzeba przyjac ten fakt do wiadomosci i inaczej nagrywac plytki choc jezeli sam odtwarzacz spisuje sie prawidlowo na zwyklych dvd-r to niech dziala po wsze czasy nawet z takimi "problemami" - w koncu tez inny Kolega opisywal tutaj sytuacje w ktorej to jego Panasonic "lykal" plytki tylko jednego typu
![]() dziwna jednak sprawa z tym nero ktos tutaj pisal ze na niemieckich stronach www udowodniono najwieksza kompatybilnosc nero w zakresie nagrywania plytek dvd-video i ich odtwarzania w stacjonarkach Max aha czasem i ja mialem kosmiczne problemy z nero - zwiazane z komunikatami ze na plytce nie ma miejsca a byla pusta - wystarczyl update do najnowszej wersji - czasem downgrade !! trzeba pomeczyc sprawe i sie nie poddawac ![]() Ostatnio zmieniany przez maxxam : 31.08.2004 o godz. 17:03 |
![]() |
|
|