![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.10.2005
![]() |
DivX na płycie DvD
czy ktoś zna sposób na nagranie divxa na płytę DvD ale z napisami?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No znam i nie tylko ja na tym forum z tego co wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.10.2005
![]() |
Hmm, płyta ma byc odtwarzana na stacjonarnym DVD? A może nie chodzi Ci o samo nagranie, tylko o "wtopienie" napisów do filmu albo przygotowanie napisów tak by odtwarzacz je "łyknął"?
Jeśli możesz to napisz trochę dokładniej gdzie zamierzasz odtwarzać tego Divxa i o co chodzi ci z tymi napisami. Sorki że się czepiam ale Twoje zapytanie jest mało precyzyjne ![]()
#4 |
Nowy na forum
![]() |
problem polega na umieszczeniu kilku filmów divx na jednym DvD mogę to już zrobić uleadem DvD movie faktory ale nie chce brać tekstu napisów wywala że nieodpowiedni rodzaj pliku divx ma być odtwarzany na stacjonarnym DvD i nie chcę wtapiać napisów czyste lenistwo
Ostatnio zmieniany przez maragoo : 21.10.2005 o godz. 18:32 |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.10.2005
![]() |
Rozumię więc że nie poddajesz divx żadnej przeróbce? Dalej jest to plik cośtam.avi. Po prostu chcesz nagrać na płytkę kilka filmów i do każdego napisy?(jaki format napisów obsługuje DVD? ) Jeśli się myle to mnie popraw
![]() ![]() Jeśli chodzi o zwyczajne nagranie plików na DVD (tzn. plików z filmami i plików z napisami) to wystarczy Nero. Może to pomoże ![]() http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...a%E6+pliki+AVI http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...A+DVD+NAPISAMI
.::Sony CDU5221 ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez bednar : 21.10.2005 o godz. 21:55 |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Dziękuję wszystkim którzy podjeli temat ,pomogło.
Chodziło o to żeby płytę nagrać w mieszanym systemie UDF/ISO i faktycznie wystarczy NERO Dzięki |
![]() |
![]() |
|
|