![]() |
czy***380;by kolejny temat w***281;drowa***322; do jedynego s***322;usznego dzia***322;u? :>
no chyba, ***380;e kto***347; wpadnie tu ze skalpelem :fiu: |
Cytat:
|
bedzie??? a to jeszcze nie ma:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ma być wesoło :D a jak któryś mod wstanie lewą nogą to nas potnie/wysypie do śmietnika i tyle :haha: |
No no nieźle zeszliście z tematu :D
|
Cytat:
Po prostu nie rób tego więcej... :nie: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
to mnie w domu nie ma, dzielnie i z narażeniem życia przejechałem miasto stołeczne we wszystkie strony, a wy tu mi koleżankę podrywacie na mojego linka do nie mojego poradnika (( ^_^ :P |
Cytat:
Raczej nigdy nie wpływała na szybkość nagrywania :nie: Chyba, że po prostu w serwisie wlali wolniejszy elektrolit :ysz: I stąd nagłe spowolnienie pracy nagrywarki ze względu na wolniej przepływające elektrony :czytaj: Być może płyta potrzebuje tzw. wygrzania celem ustabilizowania sie nowych jej komponentów Zazwyczaj tak to się właśnie odbywa Aczkolwiek w ekstremalnych wypadkach stosuję się wygrzewanie wnętrza komputera trzema metodami Stąd tak bogaty obecnie w sklepach komputerowych asortyment: - Lamp katodowych - tzw. wygrzewanie katodowe - Lamp UV - tzw. wygrzewanie ultrafioletowe - Źródeł laserowych - tzw. Laser Dance Należy jednak odpowiednio dobierać moc tych lamp do specyfiki wnętrza komputera Posługując się przykładowo fachową literaturą komputerową np. Komputer Świat czy Komputer Ekspert :czytaj: Gdyż okazać się może, że przy źle dobranej mocy wnętrze obudowy zostanie przegrzane - efekt przegrzania W takim przypadku natomiast należy zastosować wychłodzenie wnętrza I tu mamy do wyboru specjalne wentylatory typu Fander - z podwójną mocą chłodzenia Freeze-Power Czy też po prostu chłodzenie wodne czy już ekstremalne chłodzenie freonem czy też ciekłym azotem :O No i to na razie tyle :tak!: Bo nie ma co zawracać głowy niepotrzebnymi pierdołami... || No i trza być dobrej myśli :idea: Że znów nie zaczną rządzić komuniści... :help: :czar: |
Mich@***322; komputer jest tydzie***324; po formacie. By***322; formatowany po naprawieniu kondensator***243;w na p***322;ycie g***322;***243;wnej.
|
A mo***380;e komputer ju***380; formatu si***281; domaga? :D
|
Zainstalowałam ASPI i nagrałam jeden filmek. Trwało to 10 minut. :spoko: Na tym skończyłam przeglądanie poradnika. Chyba już powinno być dobrze....przynajmniej jeśli chodzi o nagrywarkę, bo mój komputer dalej jakoś dziwnie chodzi. ??? Ale to chyba wina płyty głównej po naprawie.:(
|
Cytat:
@Nieznajoma81 tak w ogóle czy problem został rozwiązany? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |