![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.09.2004
![]() |
DRW-2S81 a wgranie firmware 812s
moze ktoś juz o to pytał ale nie mogłem znaleść więc jesli ktos mnie przekieuje albo odpowie bedę bardzo wdzięczny
Otóż zasadniczo nie mialem jeszcze z żadnych zonków z tą nagrywarką ale nie mam jej tez długo może z wyjątkiem GTA3 na ps2 które nagrałem w alc120% na dysanie DVD-R i nie chce mi czytać ale to moze byc równie dobrze sprawa zwalonego *.iso bo reszta nagrana w ten sam sposób na innych co prawda nośnikach (verbatim DVD-R) działa "jak trza" do czego zmierzam o tuż w instrukcji (software załączony na dysku) jest napisane że nagrywarka owa nagrywa tylko płytki DVD+R co mnie z początku troszkę w@#$*iło ale spróbowałem i nagrywa DVD-R na pewno w nero (nagrywałem mp3) i alc120% (właśnie ps2) to tyle co na razie nagrywałem (nie posiadam jej długo) teraz pytania ![]() co daje ten firmware? bo nie doczytałem nic na ten temat czy nic mi się nie zwali? czy w ogóle da się to zrobić? i jak to zrobić? no i znalazłem kilka wersji tego firmware do 812s (na http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html) który byłby najlepsy? z góry dziękuje (lub nie) za odpowiedzi ![]() Ostatnio zmieniany przez kstr : 22.09.2004 o godz. 14:38 Powód: żapomniałem czegoś |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|