Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.09.2004, 19:02   #1
whateva
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.04.2003
whateva w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dv-470-s - co o tym sądzicie

Witam
jestem obecnie na kupnie stacjonarnego odtwarzacza DVD i zastanawiam się nad modelem Pioneer DV-470-S lub ewentualnie Bellwood DVD 301
chciałbym wiedzieć jak ten DV-470-s radzi sobie z filmami w formacie XviD i poslkimi napisami, w jakim formacie mają być i wogóle wszystko co sądzicie o nim
oczywiście jeśli posiadacie takie cos w domu
ewentualnie co możecie mi polecić jako dobry odtwarzacz dvd + XivD, dam divx jako tako mnie nie interesuje bo obecnie mało filmów jest w tym formacie i z tego co czytałem w internecie np na temat bellwood'a to z divx nie ma problemu pojawiają się natomiast z xvidem
dzięki wielkie za konstruktywne odpowiedzi

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.09.2004, 19:46   #2
Pixeel
Bywalec

Data rejestracji: 20.09.2004
Pixeel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam,
Z tego co wiem firma Pioneer, nie posiada w swojej ofercie stacjonarnych odtwarzaczy DVD, obsługujących napisy podczas oglądania filmów w formacie Divx, Xvid, itp. Sam jednak PIONEER oznajmił, iż planuje w przyszłości wprowazdic wspomnianą obsługę napisów, chociażby poprzez upgrade.

Poniżej zamieszczam fragment listu, wystosowanego do Pioneera, wraz z jego odpowiedzią:

"Subject
---------------------------------------------------------------
Does the DV-575A or DV-470 play subtitles with divx content ?

Discussion Thread
---------------------------------------------------------------
Response (RJFCS) - 01/07/2004 02:42 PM

Thanks for your email.

The DV-470 and DV-575A do not currently support Divx subtitles, we are currently investigating to possibility to include this future in a possible update, we hope to have more information regarding the possibility of this upgrade shortly.

Regards.
Pioneer Customer Relations"

Inaczej ma się sprawa w przypadku wspomnianego Belwood***8217;a, czy odtwarzaczy firmy KISS.

Proponuję ***8222;zaglądnąć***8221; na forum, w którym poruszane są zagadnienia dotyczące w/w odtwarzaczy DVD-Divx

A oto przykładowy link:
http://napisy.org/forum.php
Pixeel jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: