![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2003
![]() |
dv-470-s - co o tym sądzicie
Witam
jestem obecnie na kupnie stacjonarnego odtwarzacza DVD i zastanawiam się nad modelem Pioneer DV-470-S lub ewentualnie Bellwood DVD 301 chciałbym wiedzieć jak ten DV-470-s radzi sobie z filmami w formacie XviD i poslkimi napisami, w jakim formacie mają być i wogóle wszystko co sądzicie o nim oczywiście jeśli posiadacie takie cos w domu ![]() ewentualnie co możecie mi polecić jako dobry odtwarzacz dvd + XivD, dam divx jako tako mnie nie interesuje bo obecnie mało filmów jest w tym formacie i z tego co czytałem w internecie np na temat bellwood'a to z divx nie ma problemu pojawiają się natomiast z xvidem dzięki wielkie za konstruktywne odpowiedzi
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.09.2004
![]() |
Witam,
Z tego co wiem firma Pioneer, nie posiada w swojej ofercie stacjonarnych odtwarzaczy DVD, obsługujących napisy podczas oglądania filmów w formacie Divx, Xvid, itp. Sam jednak PIONEER oznajmił, iż planuje w przyszłości wprowazdic wspomnianą obsługę napisów, chociażby poprzez upgrade. Poniżej zamieszczam fragment listu, wystosowanego do Pioneera, wraz z jego odpowiedzią: "Subject --------------------------------------------------------------- Does the DV-575A or DV-470 play subtitles with divx content ? Discussion Thread --------------------------------------------------------------- Response (RJFCS) - 01/07/2004 02:42 PM Thanks for your email. The DV-470 and DV-575A do not currently support Divx subtitles, we are currently investigating to possibility to include this future in a possible update, we hope to have more information regarding the possibility of this upgrade shortly. Regards. Pioneer Customer Relations" Inaczej ma się sprawa w przypadku wspomnianego Belwood***8217;a, czy odtwarzaczy firmy KISS. Proponuję ***8222;zaglądnąć***8221; na forum, w którym poruszane są zagadnienia dotyczące w/w odtwarzaczy DVD-Divx A oto przykładowy link: http://napisy.org/forum.php |
![]() |
![]() |
|
|