![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2005
![]() |
Dvd Audio-podejmijcie Temat
Witam Wszystkich
Czy Jest KtoŚ Taki Co Czai Programik-sonic Solutions Dvd Audio Creator 3.0.05 .jest To Chyba Jedyny Program Do Tworzenia Dvd Audio W Warunkach Domowych. Ja Go Mam Ale Za Cholere Nie Wiem Jak W Nim PracowaĆ. MyŚlĘ Że Warto PodiĄĆ Temat Dvd Audio, Skoro PokazujĄ SiĘ NarzĘdzia Do Tworzenia Tego Formatu. WiekszoŚ Odtwarzaczy Dvd Oferuje JuŻ Odczyt Dvd-audio, Za Niewielkie PieniĄdze. JakoŚĆ Formatu Dvd Audio Moim Zdaniem Jest Rewelacyjna Co SkŁania Mnie Do PodjĘcia PrÓby PrzerÓbki CaŁego Zbioru Muzy JakĄ Posiadam. Niestety Jestem Za Cienki W Tym Temacie I Prosze O Pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Amisat
Data rejestracji: 22.12.2002
![]() |
![]() Cytat:
Cześć.Mam dla Ciebie programik, który robi prawie wszystko tak jak chcesz w warunkach domowych i jest z polskim interfejsem- AUDIO DVD CREATOR. Na mojej stronce znajdziesz link http://www.amisat.dla.pl w dziale pomocna dłoń .Robi ponoć super .Bawiłem się nim, ale opis zamieszczę za kilka dni. W razie potrzeby kontaktuj się e-mailem ze strony www. Ostatnio zmieniany przez amisat : 26.03.2005 o godz. 13:15 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#5 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
wydaje mi się, że w końcu znalazłem niezły programik do tego Audio DVD ale nie mam narazie czasu go dokładnie przejrzeć
![]() jest to mianowicie Sony Vegas 5.
#6 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wracając do tematu to było już o tym na forum i radze @zakszu poszukać wpisz w "szukajke" Audio DVD Creator a przekonasz się
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2005
![]() |
witam
Audio dvd creator potrafi kodować pliki wav czy mp3 do ac3 5.1 lub 2.0 i pcm i zapisuje to w plikach dvd video, a to nie jest format dvd audio.Mi chodzi o stworzenie dvd audio z muzą w dd 5.1 lub dts z częstotliwością próbkowania np 96 kHz (20 bit). Audio dvd to nietosamo co dvd audio.Konkretnie to chodzi mi o instrukcje do sonic solutions dvd audio creator 3.0.05. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.09.2004
![]() |
Cytat:
Nie uzyskasz w ten sposób żeczywistaj poprawy jakości. To tak, jakbyś przerabiał marnego divx'a na DVD-Video. Pozostaje ci tylko dd 5.1 |
|
![]() |
![]() |
|
|