Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.03.2005, 07:55   #1
zakszu
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.03.2005
zakszu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dvd Audio-podejmijcie Temat

Witam Wszystkich
Czy Jest KtoŚ Taki Co Czai Programik-sonic Solutions Dvd Audio Creator 3.0.05 .jest To Chyba Jedyny Program Do Tworzenia Dvd Audio W Warunkach Domowych. Ja Go Mam Ale Za Cholere Nie Wiem Jak W Nim PracowaĆ. MyŚlĘ Że Warto PodiĄĆ Temat Dvd Audio, Skoro PokazujĄ SiĘ NarzĘdzia Do Tworzenia Tego Formatu. WiekszoŚ Odtwarzaczy Dvd Oferuje JuŻ Odczyt Dvd-audio, Za Niewielkie PieniĄdze. JakoŚĆ Formatu Dvd Audio Moim Zdaniem Jest Rewelacyjna Co SkŁania Mnie Do PodjĘcia PrÓby PrzerÓbki CaŁego Zbioru Muzy JakĄ Posiadam. Niestety Jestem Za Cienki W Tym Temacie I Prosze O Pomoc.
zakszu jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.03.2005, 11:44   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ale proponuje ci w tym temacie to napisac
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=23637
legion jest offline  
Stary 26.03.2005, 13:10   #3
amisat
Amisat

Data rejestracji: 22.12.2002
amisat w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Thumbs up DVD Audio

Cytat:
Napisany przez zakszu
Witam Wszystkich
Czy Jest KtoŚ Taki Co Czai Programik-sonic Solutions Dvd Audio Creator 3.0.05 .jest To Chyba Jedyny Program Do Tworzenia Dvd Audio W Warunkach Domowych. Ja Go Mam Ale Za Cholere Nie Wiem Jak W Nim PracowaĆ. MyŚlĘ Że Warto PodiĄĆ Temat Dvd Audio, Skoro PokazujĄ SiĘ NarzĘdzia Do Tworzenia Tego Formatu. WiekszoŚ Odtwarzaczy Dvd Oferuje JuŻ Odczyt Dvd-audio, Za Niewielkie PieniĄdze. JakoŚĆ Formatu Dvd Audio Moim Zdaniem Jest Rewelacyjna Co SkŁania Mnie Do PodjĘcia PrÓby PrzerÓbki CaŁego Zbioru Muzy JakĄ Posiadam. Niestety Jestem Za Cienki W Tym Temacie I Prosze O Pomoc.

Cześć.Mam dla Ciebie programik, który robi prawie wszystko tak jak chcesz w warunkach domowych i jest z polskim interfejsem- AUDIO DVD CREATOR.
Na mojej stronce znajdziesz link http://www.amisat.dla.pl w dziale pomocna dłoń .Robi ponoć super .Bawiłem się nim, ale opis zamieszczę za kilka dni. W razie potrzeby kontaktuj się e-mailem ze strony www.

Ostatnio zmieniany przez amisat : 26.03.2005 o godz. 13:15
amisat jest offline  
Stary 26.03.2005, 19:17   #4
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez amisat
Cześć.Mam dla Ciebie programik, który robi prawie wszystko tak jak chcesz w warunkach domowych i jest z polskim interfejsem- AUDIO DVD CREATOR.
Na mojej stronce znajdziesz link http://www.amisat.dla.pl w dziale pomocna dłoń .Robi ponoć super .Bawiłem się nim, ale opis zamieszczę za kilka dni. W razie potrzeby kontaktuj się e-mailem ze strony www.
tia wszystko pieknie tylko, ze pliczek jest zahaslowany kolego
Stary 27.03.2005, 20:11   #5
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wydaje mi się, że w końcu znalazłem niezły programik do tego Audio DVD ale nie mam narazie czasu go dokładnie przejrzeć
jest to mianowicie Sony Vegas 5.
Stary 26.03.2005, 13:20   #6
panTOMas
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.08.2003
panTOMas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez zakszu
Witam Wszystkich
Abstrahując od merytorycznej strony twojego posta, PisAniE tEksTu w tEn spOsób przyprawia czytających o oczopląs i w związku z tym nie wróżę ci zbyt wielu konkretnych odpowiedzi.
panTOMas jest offline  
Stary 26.03.2005, 13:37   #7
namor
Guru

Data rejestracji: 11.08.2003
namor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez panTOMas
Abstrahując od merytorycznej strony twojego posta, PisAniE tEksTu w tEn spOsób przyprawia czytających o oczopląs i w związku z tym nie wróżę ci zbyt wielu konkretnych odpowiedzi.
i tu masz racje
a wracając do tematu to było już o tym na forum i radze @zakszu poszukać
wpisz w "szukajke" Audio DVD Creator a przekonasz się
Stary 26.03.2005, 15:15   #8
zakszu
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.03.2005
zakszu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam
Audio dvd creator potrafi kodować pliki wav czy mp3 do ac3 5.1 lub 2.0 i pcm i zapisuje to w plikach dvd video, a to nie jest format dvd audio.Mi chodzi o stworzenie dvd audio z muzą w dd 5.1 lub dts z częstotliwością próbkowania np 96 kHz (20 bit). Audio dvd to nietosamo co dvd audio.Konkretnie to chodzi mi o instrukcje do sonic solutions dvd audio creator 3.0.05.
zakszu jest offline  
Stary 27.03.2005, 20:29   #9
bart_3d
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.09.2004
bart_3d zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez zakszu
witam
Audio dvd creator potrafi kodować pliki wav czy mp3 do ac3 5.1 lub 2.0 i pcm i zapisuje to w plikach dvd video, a to nie jest format dvd audio.Mi chodzi o stworzenie dvd audio z muzą w dd 5.1 lub dts z częstotliwością próbkowania np 96 kHz (20 bit). Audio dvd to nietosamo co dvd audio.Konkretnie to chodzi mi o instrukcje do sonic solutions dvd audio creator 3.0.05.
Ja tylko chciał bym się dowiedzieć, jaki jest sens przerabiania plików próbkowanych z częstotliwością 44kHz na próbkowanie 96kHz

Nie uzyskasz w ten sposób żeczywistaj poprawy jakości. To tak, jakbyś przerabiał marnego divx'a na DVD-Video.
Pozostaje ci tylko dd 5.1
bart_3d jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: