![]() |
nagrywarka dvd
Cała ta wojna LiteOn czy LG przypomina mi moje poczatki przygody z komputerem, gdzie ścierali sie Atarowcy (ja do nich należałem) i Commodorowcy. Czasy kompów 8-bitowych minęły bezpowrotnie, ale mają one swoje niepodważalne miejsce w rozwoju techniki komputerowej. Może zorganizować spotkanie w plenerze Lg kontra LiteOn, wszystkie chwyty dozwolone (kosy, łańcuchy, noże itp.), wtedy z pewenością dowiemy się które nagrywarki są lepsze. :boks:
|
taaa...
9 odpowiedzi, a tylko Vizzard potrafi konkretnie odpowiedzieć na pytanie zawarte w Topicu ...;) |
Cytat:
|
to tylko Wy fanatycy LG jesteście niezmienni! Będziecie się trzymać swoich Goldstarów nawet jak nagrywarki na niebieskim laserze będą kosztować 100 złociszy a płyty .50 :jezyk: :jezyk: :jezyk: :jezyk: :jezyk: :jezyk: :jezyk: :jezyk: 8 ) :piwo: :piwo: :piwo:
|
Cytat:
zatkało mnie:niepow: :szczena: :szczena: :szczena: przykleic watek i go zamknac aby VIZZARD - nie mogł sie potem tych słow :) :) wyprzeć:) |
No co, no co?
Dobrego napędu już polecić nie można? :| :mruga: |
Cytat:
|
Nie wierzę - to już nie SAMSUNG ??? :O :O :O :O
|
@vizzard
:O :O :O |
Cytat:
Bierz LG 4163b :D :O :czar: |
dvd bitseting
mam nagrywarke lite-on 451s która padła potrzebuje nagrywarki która obsłuży plyty dvd esperanza i titanum w lite-oni zmieniłem bios i w moje stacjonarne dvd widziało płytki bez problemu a teraz potrzebuje profesjonalnej porady
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |