![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2010
![]() |
DVD DL
Witam, mam taki problem że mam grę ISO która zajmuje ponad 7gb i chciałabym ją wypalić na płyte dvd dl. Moja nagrywarka posiada taką funkcję, sprawdziłam. Nigdy jednak czegoś takiego nie robiłam, jak później działa taka gra? Bo to gra na pc, nie ps2 czy xbox. Czytałam że jesli jest to film to w pewnym momencie sie przycina podczas oglądania a jak jest z grą? Czy trzeba przerzucać nośnik na drugą strone? Szukałam naprawde o tym w necie ale wszystko jest tylko o xbox, ps2 i filmach a nie o grach na zwyczajne komputery.
Z góry dziękuje wszystkim, którzy zechcą mi coś napisać ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.12.2010
![]() |
Podstawa to kup dobra plyte DVD DL. Tylko i wyłącznie firma Verbatim robi solidne plyty dwuwarstwowe. Obraz ISO nagrywasz dokladnie tak samo jak na plyte normalna.
Co do zacinania to jak jest dobra płyta to nie ma takich problemów. NIE TRZEBA PRZERZUCAC nosnika na druga strone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2010
![]() |
Ojej, bardzo Ci dziękuje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.12.2010
![]() |
Hmmm powinny być, ale na pewno bardziej opłaca się kupić całą paczkę np 10 płyt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nagrywanie MKV na DVD DL | fanantyk | High Definition | 4 | 09.11.2009 18:21 |
Problem z nagraniem DVD DL | kurak | Napędy optyczne DVD | 2 | 13.11.2007 18:19 |
Film nagrany na DVD DL tnie sie w połowie płyty | jerry666 | DVD-Video | 6 | 14.05.2007 16:55 |
Wypalanie Płyt DVD... Bitsetting... DL... | MC_NEO | Napędy optyczne DVD | 3 | 28.10.2004 13:05 |