![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
Zobacz rezultaty głosowania: Jakiego uzywasz programu do ogladania filmow w Divx ? | |||
VPlayer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 35.29% |
BestPlayer |
21 | 41.18% |
CinusPlayer |
0 | 0% |
Innego |
12 | 23.53% |
Wszystkich głosów: 51. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Jakiego uzywasz programu do ogladania filmów ? w DivX
mala ankieta z czystej ciekawosci... jesli wybrales odpowiedz INNEGO .. napisz jakiego
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
![]()
Kiedyś byłem użytkownikiem Vplayer'a, z którego to jednak dawno zrezygnowałem. Aktualnie używam programu... (proszę o fanfary!!!) ...SubEdit-Player, który jest bardzo dobry zarówno do odtwarzania filmów z napisami, jak i do przygotowywania własnych napisów (posiada zaawansowany edytor napisów). Dla mnie największym atutem tego programu jest obsługa formatu Sub Station Alpha, którego to ciągle używam do tworzenia napisów do Star Treka. Alternatywnym dla mnie programem jest Cinema Player (również obsługuje SSA), jednak używam go rzadziej, a to ze względu na to, że jest TYLKO playerem, bez funkcji edycji napisów.
#4 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Używam i Vplayer'a i AllPlayer'a
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2002
![]() |
Uzywam bsPlayer, poniewaz jest najbardziej konfigurowalnym playerem jaki spotkalem i potrafi wykorzystywac pluginy z Winampa. Razem z wtyczka DFX oferuja taka jakosc dzwieku, ze zapominasz o istnieniu innych playerow.
|
![]() |
![]() |
#8 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
subeditplayer, bestplayer czasem vplayer (kolejność ważna)
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
BSPlayer 8) 8) 8) 8)
Super dźwięk, super obraz - można wyłączyć overlay'a, jak ktoś ma szybkiego kompa. Większość kart grafiki oferuje tylko tryb High Color dla overlay'a. A poza tym bydlę jest po prostu małe, szybkie i cholernie konfigurowalne. 8) |
![]() |
![]() |
|
|