![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.06.2005
![]() |
Dvd nie czyta mi mp3.Poradzcie cos.
koda dra-660(ampli. z dvd) nie czyta mp3(plyty tdk,hawk, wypalone przez nero:cd-r,dvd-r).Natomiast inny odtwarzacz dvd-tani z "reala"czyta te plyty.Doradzcie czy moze kupic inne plyty"z +" lub wypalac innym programem(w instrukcji sugeruja;audio station 4,easy cd creator),moze to ma znaczenie.Czytalem na innych forach i doszukalem sie tylko tego,ze Ci co maja ten amplituner to im czyta.Prosze o pomoc tych,ktorzy maja ten amplituner jak sobie z tym radza lub kazdego chetnego kto moze cos zasugerowac.Wielkie dzieki.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
nie każdy odtwarzacz stacjonarny odczyta MP3 wypalone na płytach DVD
nie miałem okazji przetestować zbyt wielu odtwarzaczy stacjonarnych ale z tymi z którymi miałem do czynienia jest taka historia, że te, które odczytywały również DivX/XviD bez problemu odczytywały MP3-jki wypalane na DVD natomias te które nie posiadały możliwości odczytu DivX/XviD nie rozpoznawały płyt DVD z wypalonymi MP3 oczywiście nie należy traktować tego jako reguły bo zapewne znajdą się odtwarzacze, które DivX/XviD nie czytają a z MP3 wypalonymi na DVD sobie poradzą tych jednak będzie bardzo mała ilość i najwidoczniej Twój odtwarzacz nie należy do tej grupy może z czasem się to poprawi i producenci zwrucą uwagę na tem wątek tym czasem pozostaje Ci tylko wypalanie plików MP3 na nośnikach CD i żadnych innych pliki do odczytu dla napędu stacjonarnego sugeruję jednak wypalać z niezbyt dużymi prędkościami np. x8 (przy nośnikach z wyższej półki x12, x16) Ostatnio zmieniany przez Mirek-1977 : 11.06.2005 o godz. 16:13 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
duża część odtwarzaczy nie czytających divx czyta mp3 z dvd można sobie zawsze sprawdzić na www.videohelp.com problem jest czasami taki, że stacjonarki mają wymagania co do mp3 i nie wszystkie chodzą. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.09.2005
![]() |
Mam kode 504D czytała mp3 z dvd natomiast nie czytala divx'a z dvd bez problemu z cd po wgraniu nowego biosu juz nie ma problemu niestety w twoim modelu nie ma takiej mozliwosci zapytaj sie w servisie moze ci cos poradza najlepiej wejdz na strone tam nawet masz podane numery gg.
|
![]() |
![]() |
|
|