![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.08.2004
![]() |
Gdzie kupić wypalarę?
Mieszkam koło Warszawy. Chciałbym kupić nagrywarkę dvd. Jaki sklepy w stolicy polacacie. Kupowaliści na giełdzie komputerowej na "Wolumenie"? Gdzie będą najlepsze ceny i nie będzie problemów z gwarancją.
Z każdą odpowiedź z góry serdecznie dziękuję! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
mozesz kupic np w komputroniku lub w ptr chyba ze masz dzialalnosc gospodarcza lub masz kogos co ma to mozesz kupic w actionie
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Wystarczy, że rodzice mają sklep spożywczy? Będzie dużo taniej?
A co sądzicie o giełdzie komputerowej na wolumenie? |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
na wolumenie z legalnych rzeczy kupisz:
rezystorki, transformatorki, kabelki wszelakiej maści itp. z mniej legalnych: radyjka, telefony, sprzęt RTV/Hi-Fi itp. a po nagryware na giełe przy Batorego (sobota - niedziela, 7-14)
#5 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Kurde, co ja gadam?? Chodzi mi oczywiście o giełde komputerową obok "Stodoły"! To pewnie ta przy Batorego, jeżeli nie to poprawcie mnie. I co o niej sądzicie? Jutro mam zamiar na nią jechać.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
jeśli mam kupić coś nowego to mówiąc na skróty im większe stoisko tym pewniejsza firma - są oczywiście wyjątki: te naj.. mają ceny jak w sklepie i o upustach nie ma moowy
|
|