![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczerze odradzam, nagrywanie multisesyjne na plytach DL!
Co prawda istnieje taka mozliwosc, a jakze, ale dwie proby moich znajomych, zakonczyly sie kleska i ratowaniem danych. Ja bym nie ryzykowal Co do samej nagrywarki, niby wspiera wszystkie formaty, ale widac nie lubi + (serio) a i sam format+ jest w tej chwili wspierany w wiekszosci tylko przez Apple. Jako ciekawostka: od pewnego czasu Apple nie wspiera formatu DVD -R ale oficjalniego komunikatu nie bylo, tylko info dla releaserow.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Dvd Dl 1:1 | Cappo | DVD-Video | 7 | 25.05.2006 09:49 |
Jaką kupić nagryware DVD z niżej wymienionych ? | mistrzu84 | Napędy optyczne CD | 17 | 17.02.2006 23:04 |
DVD DL -> DVD-R DL | Scaramanga | DVD-Video | 6 | 02.01.2006 23:21 |
Płyty DVD DL 8,5GB | elidor | Napędy optyczne DVD | 24 | 17.08.2004 22:36 |
Jak i czym utworzyc nowe menu oraz "podpiac" wybrane jezyki domaterialu na DVD | Jedrek | DVD-Video | 19 | 15.12.2003 10:56 |