![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.06.2004
![]() |
Jak nagrać grę DVD na PS2 której obraz to bin, cue, IO1, IO2,itd.?
Obraz składa się z bardzo małych bin i cue oraz są tam jeszcze cztery duże pliki o rozszerzeniach IO1 IO2 IO3 IO4. Normalnie nagrywać tak jak by był tylko bin i cue? Może jakimś specjalnym programem?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
jezeli to orginal to robisz obraz plyty a nastepnie wypalasz w Nero lub Alcohol i po problemie, dlaczego ty masz taki obraz plyty tego nie wiem? zaden znany mi program nie wykonuje takiego obrazu plyty na PS2 (moge sie rowniez mylic ale czegos takiego nie widzialem), ja sadze ze to gra pobrana z sieci ale 100% pewnosci niemam, biorac wszystko na logike to gdy mamy orginal gry na PS2 i wykonujemy kopie robiac to obojetnie czy w Nero lub podobnych programach otrzymujemy "obraz finalny" *iso, *bin lub jeszcze inne (oczywiscie ze mozna dokonac podgladu lub rozpakowac taki obraz np. programem IsoBuster) lecz to by bylo bez sensu.Napisz troche wiecej a dokladnie skad masz ta gre
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.06.2004
![]() |
Mianowicie grę sciągnołem z sieci. Zrarowana zajmuje 1,38 GB. A jak rozpakuję to jest 6 plików takich jak napisałem poprzednio.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
Jezeli obraz plyty dokonujemy programem CDRWIN otrzymujemy takie wlasnie rozrzeszenia *cue i *bin , bardzo czesto obrazy gier ktore znajduja sie w sieci sa wykonane wlasnie poprzez CDRWIN.
Skorzystaj z programu Alcohol 120% obsluguje wiele formatow rowniez i te powinno klapnac |
![]() |
![]() |
|
|