![]() |
hmm... ciekawe, sprawdze to u siebie, swoją drogą zastanawiało mnie dlaczego rozpoznaje płytke jako x12 ??
|
Niestety nie pali :( Sprawdz w jakim czasie wypala.
Wlasnie przetestowalem dwie takie plytki - tu masz wykresy : <zobacz> Lepiej i szybciej pali przy 8x. PS. Wrzucajcie tam info o plytkach na jakich palicie. :pisze: |
Cytat:
|
Jak na media-tech'ach nagrywasz to i tak dobrze ze 8 na 10 padlo, a nie 10 na 10:).Kup verbatimki i bedzie ok
|
Ja używam tych z załączonej płytki i jest wszystko o.k. Ale myślę, że wgraj te które proponuje kataryniarz, bo na pewno są nowsze. Pozdrawiam
|
Cytat:
zaproponujesz coś konkretnego ?? |
Po to właśnie zadałem pytanie, czy widzi inne DVD-RAM. ;)
Wgraj sterowniki do ramu i wszystko będzie o.k. pozdrawiam :peace: |
mam boxa płytka jest z:
Power Producer GOLD Nero Express InCD Power DVD ssam własnie to co zapodał kataryniarz (thx :]) po pracy sprawdze czy działa wsztrzymam sie jeszcze z robieniem zadymy w sklepie :] tez chce powiedziec ze dvd-ram sa piekne :( ale narazie mnie tylko wk!@%@iają :] a tak na marginesie co myslicie o palnikach firmy LG ?? bo narazie jestem srednio zadowolony poległo mi 8 plyt media-tech jedna po drugiej zakładam ze to wina wadliwej partii bo kupiłem droższe tdk i pali az miło na +r x8 leci ze speedem x12 no i narazie poległem na ram'ach zobaczymy co z tego bedzie |
Cytat:
tam ja miałem aplikacje min. z dvd-ram zresztą b. łatwo sprawdzić czy jest wgrana po prostu system widzi nag. dvd-lg jako dwa napędy nagrywarke i dysk wymienny z opisu wynnika ,że takie cd ma kazda nagrywarka LG w standardzie box i oem http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do...Select+a+model a tak na marginesie plyty dvd-ram sa piękne:serdusz: |
Wgraj najnowszy soft: <pobierz>
Ja nagrywam na DVD-RAM Panasonic 3x - smiga, az milo :serdusz: |
Cytat:
maj3 :] hmm... dla Ciebie moze i głupie, ale ja nagrywarke kupiłem w środe :] mam inCD wersje updatowaną do InCD43111.exe nic wiecej ale podobno to mialo wystarczyć ?? dajcie znac czy ja coś zle robie bo chcialem dzisiaj isc do sklepu i zrobic bardache zeby mi moje 22 złote oddali :] ale nie chce z siebie błazna zrobic :] |
Cytat:
|
nie sprawdzałem, a co do potrzeby to chyba miałem kaprys :] i kupiłem płytke teraz szkoda mi troche tych 22zł, choć przyznam ze płytka by sie przydała bo czesto nagrywam programy z tv przez karte, ale nie wszystkie sie przydają wiec mozna je wywalić
|
A inne widzi, czy jeszcze nie próbowałeś?
|
co za wielka potrzeba sprowadza Cię do używania DVD- RAM?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:14. |