![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2005
![]() |
LG DVD DRD-8160B nie czyta wszystkich płyt DVD.
A wiec mam taki problem z moim DVD-ROM. Zakupiłem sobie dwie dystrybucje Linuxowe na DVD (plyty przegrywane). Tylko że po włożeniu płyt pisze że płyta nie jest włożona. Te samy płyty testowałem na innym DVD-ROM-ie u kolegi, i u niego nie ma takiego problemu, po wlozeniu plyty DVD normalnie pokazuje pliki znajdujace sie na wspomnianych plytach.
Dlatego niewiem co jest grane z moim sprzetem DVD Np. Zakupilem Program SuSE Linux z czasopisma (plyta orginalna) i tutaj nie ma problemów, także przy odtwarzaniu filmu np. ze studniówki który jest kopią przegrywaną także nie ma kłopotów. Dlaczego więc nie czyta tych płyt o których wspomniałem wczesniej. Czy to wina sterowników lub jeszcze czegoś ?? A moze DVD-ROM nie zawsze czyta płyty przegrywane ?? Modeł to LG DVD-ROM DRD8160B. Będę bardzo wdzieczny za pomoc i rozmwiazanie tego problemu. Ostatnio zmieniany przez tracid : 17.05.2005 o godz. 23:09 Powód: W tytule nie podalem modelu DVD na ulatwienia |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|