![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.04.2008
![]() |
DvD ROM prosze niech ktos pomoze napewno to wiecie
Mam taki problem mam nagrywarke DvD LG i kupilem sobie plytke DvD-RW TDK i chce ja uzywac podobno zanim sie bedzie uzywac plytke trzeba ja sformatowac wiec ja formatuje potem biore utworz dysk DvD z danymi wrzucam tam jakies pliki potem biore Start czy tam cos zeby zaczac i sie pokazuje blad ze nosnik jest nieodpowiedni do pracy czy cos takiego pisze ze moj nosnik to DvD-ROM i pisze, ze potrzebuje nosnik DvD-RW albo DvD-RAM i jakies tam jeszcze inne bardzo prosze pomozcie o co chodzi? pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szukaj - pod "ukrywanie ATIP" lub Alcohol.
Bylo milion razy. Jak masz zamontowany Alcohol lub innego wirtuala, odznacz "ukrywanie ATIP plyty"
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A wiemy, wiemy...
Jak ktoś ma cierpliwość to napisze po raz kilkusetny... ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.04.2008
![]() |
Ale ja wcale nie mam zablokowanego ani w Alcoholu ani w Daemonie w Alcoholu nie mam zaznaczone Ignoroj ATIP a w Daemonie mam wl. czytanie plyt ATIP tyle ze ja mam jakies glupie InCD i tam nic takiego nei znalazlem pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Niech mi ktos w koncu da odpowiedz:( | bunio83 | Napędy optyczne DVD | 1 | 23.02.2006 22:23 |
problem z DVd Shrink - prosze o pomoc | accadia | DVD-Video | 4 | 30.01.2006 21:51 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
błedy podczas nagrywania plytek DVD - prosze o rady | ja_jonasz | Napędy optyczne DVD | 6 | 22.01.2004 20:22 |
Czy ktos wie jak nagrac na CDR kawalek filmu DVD?? | marcing | Napędy optyczne CD | 2 | 04.01.2004 22:31 |