![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.04.2004
![]() |
Przegrywanie
WITAM PAŃSTWA -mam film nagrany na twardym dysku w mpg. Chcialbym go przegrac na SVCD.co musze zrobic żeby go przegrać .Wyczytałem ze musze go najpierw przegrać na MPG 2 żeby moc go przegrac na SVCD. za pomoca czego mam go przegrać na MPG2?. Mam NERO na komputerze i nic więcej.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Po pierwsze to sprawdz w jaki formacie jest plik, moze bez zbednej konwersji bedzie go sie dalo nagrac jako SVCD lub VCD. Jezeli plik nie jest w opowiednim formacie, konwersji mozesz dokonac np. TMPGEnc Plus 2.5
mjq |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Nie wiem jak i gdzie sprawdzic w jakim formacie jest plik. Mam napisane mpg. Jestem zupelnie zielony w tych sprawach i nie wim gdzie i jak sprawdzic
w jakim jest formacie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
Jestem zupełnie zielony w tych sprawach, i nie wiem jak sprawdzic ten plik w jakim jest formacie. Mam tylko napisane tytul pliku i mpg - nic więcej.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
hmmmmm najprostszy sposób żeby to sprawdzić to OTWÓRZ NERO WYBIERZ ZAKŁADKĘ VCD i wrzuć do niej ten twój plik mpg, jeśli jest on w formacie vcd to nero powinien go bez problemu łyknąć!!A jak wyskoczy jakiś błąd to anuluj całą akcje i WYBIERZ ZAKŁADKĘ SVCD i tam wrzuć plik!!!jeżel znów wyskoczy jakiś błąd to znaczy że nie jest to żaden ze standardów i musisz go przerobić TMPGEnc Plus 2.5 na vcd lub svcd
POZDRAWIAM
#6 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Get a Mac!