![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Witam,
Pytanie głównie skierowane do posiadaczy nagrywarek DVD (ale nie tylko). Może i mam jakieś ograniczenie mojej wyobraźni, może i jestem starym kopierem co to na CDR wypala różne rzeczy - no może macie racje ![]() Ale tak się spytam, co Wy nagrywacie na tych swoich DVD-R/W? ![]() Długo się zastanawiałem co można zmieścić na 4.7GB i szczerze powiem, że jak na wieloletniego kopiera CDR przystało - nie mam pomysłu ![]() Można zrobić backup danych z dysku, czy kopie kupionego wcześniej filmu, ale tak naprawdę chciałbym wiedzieć co Wy nagrywacie na płytach DVD o masakrycznej (póki co dla mnie) pojemności tych kilku GB ![]() Wszystkie leniuchy, włączać się do dyskusji ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// Ostatnio zmieniany przez matteo : 17.07.2004 o godz. 17:52 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|