![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.01.2006
![]() |
DVD Super Multi nie czyta CDR
Witam
Zakupiłem laptopa Toshiba z nagrywarką DVD Matshita UJ-841S system Win XP HE, program do nagrywania RecordNow! firmy Sonic. Problem polega na tym, że nie czyta mi żadnych płyt CD-R i CD-RW wpalonych w moim stacjonarnym kompie na nagrywarce CD-R/RW Samsung SW-252F, system Win 98, Nero 5.5.10.5. Widzi i odczytuje tylko płyty kopiowane 1:1 i nagrane w CD-Audio. Nie ma problemu z tymi płytami w innych odtwarzaczach moich czy też znajomych, też płyty nagrane przez znajomych dla mnie, Toshiba odtwarza bez probelmu. Gdyby ktoś mógł mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.01.2006
![]() |
Co do tematu, to po zapisie w trybie Disc-At-Once widzi takie płyty ale na Track-At-Once już nie.. no i szkoda tych setek płyt które zapisałem wcześniej..
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2005
![]() |
To jest normalne z t***261; nagrywark***261;. Mo***380;e kup lepsze p***322;ytki bo te ta***324;sze robi***261; te problemy, ja mam za to problem z pr***281;dko***347;cia wypalania tylko DVD x2 i x4 zamiast x8
![]() |
![]() |
![]() |
|
|