![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.08.2004
![]() |
Niewidoczne płyty
Witam wszystkich! Otoż mam nietypowy problem i wogole nie wiem o co w nim chodzi!! Kupiłem ostatnio 5 czystych płyt dvd do nagrania!! Na jedną z nich chcialem nagrac film. Ustawiam całą kompilacje jak trzeba naciskam zapis i tu pojawia sie problem, że niby płyty nie ma w napedzie. Myslalem ze plyta jest wadliwa ale przy kolejnych plytkach pojawilo sie to samo! Tak jakby nagrywkarka nie rozpoznawala tych plyt!! A najsmieszniejsze jest to ze gdy uzylem plyty dvdrw ktora dostarczona była razem z nagrywarka wszytko przebieglo bez problemu i plytke udalo mi sie wypalic bez problemu! Czyżby moja nagrywarka mogla pracować z ta jedną płytą? Normalnie zgupiałem i zupełnie nie wiem juz co robic? Czy ktos z was miał podobny problem!!
Moja nagrywkrka byla sciagnieta ze stanow jakies 1.5 roku temu!! I wlasciwie sam nie wiem jak sie ona nazywa (...buslink czy justlink... cos takiego?) POMOCY!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
simple ... zmien bios lub plytki
![]()
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2004
![]() |
..a zwróciłeś uwage na płytki czy są na "+", czy na "-", i jakie Twoja nagrywarka obsługuje, sprawdź to,
pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.08.2004
![]() |
No wlasnie!!
Gadalem z gosciem ze sklepu i tez mnie pytal czy + czy -? NIe bylem pewien wiec dal mi minusy bo mowil ze starsze nagrywarki obslugiwaly minusy i mialy problemy z plusami wiec myslalem ze z minusami nie bedzie mial problemow!!!
|
![]() |
![]() |
|
|