![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.10.2004
![]() |
1633 liteon !!! h.. mnie zaraz..........
mianowicie !!! nowa zupelnie nowioutka ze sklepu paliłem normalnie nero 6 tym co jest dolonczany do wypalarki..
na plytkach liteon -r x 4 verbatim -r x4 liteon x8 +r wszytskie plytki widzi ale tylko u mnie !!!!!!!!!!!!!!!!na mojeje nagrywarce wszedze indziej kich a nic g..... wielki tacjonarny otw tez nic co robic help mi bo wypalarka poleci za chwile... przez okno |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przylecę łapać!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
wiem ze to bawi niektorych ale to dla mnie jest problem cholera jasna.......
zis sie juz nic nie dowiem skonczyly sie czyste dvd
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Najlepiej "plusy" od TDK, Philipsa, Verbatima Koszt około 10PLN/szt. Wyjdzie taniej Starczy na więcej I daj znać jak poszło
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
widze ze tez sie niespi po nocach
.. na to juz wpadlem dam znac jutro zmienilem bios na nowszy BS0C a byl BS06
|
|
|
|
|
#6 |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
zrob jakis test kProbe plyt juz nagranych, najlepiej moze tego verbatima, zobaczymy jak nagrywa Ci te plytki
|
|
#7 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
ja ta nagrywarke mam od 2 tygodni i nie mam problemu z odczytem plyt na innych napedach - tez nagrywam plytki poprzez Nero ale ja uzywam tylko Verbatimow +/- x4 bo sa w przystepnej cenie jak na ta marke. Mam tez wgranego nowy bios ze strony liteona BSOC
Jak mozesz to nie wgrywaj biosow ktore pojawiaja sie na innych stronach tylko te ktore sa oficjalnie na stronie liteona - oczywiscie oporcz tych o ktorych pisane jest ze sa dobre Ostatnio zmieniany przez Portalnet : 06.10.2004 o godz. 05:56 |
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
ok panowie dzis sie wezme za testowanie i za spr.. wiec krotko to co w nocy nagrałem i czyta na innych napedach to verbatim -r i liteona plytke tez +r
natomiast na otw. stacjonarnym dvd nic z tych plytek nie idzie a mam wcholereinnych i czyta bez problemu.......... dzis potestuje je... mowiecie kprobe?! ok potestuje je dzisiaj |
|
|
|
|
#9 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
witam,
co prawda nie mam liteona 1633 tylko 851, ale jakoś Nero to omijam z daleka :\ nagrywając nim zwaliłem pare płytek i poszedł na bok - teraz tylko clonedvd i pare tygodni spokoju pozdr.
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
![]() |
wiec szanowni panstrwo sprawa wygalda tak : tdk verbatim +/- RW pali widza inne napedy dvd w kompach, natomiast zadnej plytki mi niewidzi iotw stacjonarny a wypalalem jpg i mp3 normalnie jako data, dodam takze ze wypalilem na niej zwykla plytke cd i widiz bez prblemu ,,
nastepne pytanie zmienilem bios na jakies gowno z BS0G i nieiwem jak zmienic z powrotem na BS0C gdyz ten c mowi ze ta nagrywarka jest rozna ktos ma jakies pomysly ![]() ![]() ale nia pizdn..... o sciane juz mnei nosi strasznie
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
Niestety nie każde stacjonarne dvd odtwarza jpg. i mp3 na płytkach dvd
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
dobra sugestia, wina windy to niejest napewno bo zmienilem sprzet na inny i to samo sie dzieje wypale film i dam znac porobie tez testy tylko nieweim na jakim sofcie was interesuja, a co do 2 pytania jka zamienic bios
![]() ?? na 0c ??
|
|
|
|
|
#13 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Wejdź na http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html tam masz biosy, program do jego edycji i takie inne
![]() Tu jest programik dzieki, któremu wgrasz bios w wersji bin. http://liteon.neostrada.pl/ltnflash124.exe i możesz nim też wyłączyc blokade regionu
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Po drugie: wrócisz w ten sposób, że Ściągasz TO Z powyższego archiwum odpalasz 1633S.BS0A.stock.exe A następnie ściągasz TO I z archiwum odpalasz BS0C.exe I jesteś w domu
|
|
|
|
![]() |
|
|