![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
DVDlab - problem z podgladem
Witam
Mam pytanko czy mój problem może być spowodowany brakiem kodeka do odtworzenie pliku *.mpv. Nie mam podglądu tegoż pliku co uniemożliwia mi np. wstawienia rozdziałów. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Trzeba by zainstalować i sprawdzić ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2005
![]() |
Cytat:
Za takie odpowiedzi powinni usuwac niektorych ludzi bo forum jest po to aby doradzic mniej znajacym sie uzytkownikom a nie aby stac w tym samym miejscu. masz dobry sposob na nabijanie sobie rankingu postow. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
radze ci korzystac z maestro jest szybszy i mozesz na nim zrobic podglad z napisami czego nie da rady zrobic w dvd labie na tej stronie http://www.cobraverde.net/Porady/divx2dvd.htm jest dokladny poradnik od milego uzytkownika cobraverde. jak cos to zacznij od polowy poradnika ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Na początek proponuję usunąć ciebie ![]() Bo sobie nabiłeś tym tekstem posta ^_^ Poza tym koluniu, czy odpowiedziałeś na pytanie naszemu szanownemu koledze? Czy tylko gdzieś go odesłałeś i jakieś inne programy mu proponujesz? :\ Kolejny frustrat co by świat rewolucjonizował Jak ci się nie podoba to nie czytaj i uskuteczniaj swoje pomysły w szopie ![]() Poza tym podsune ci tylko jeden przykład Co lepiej: - trzymać kluczyki od samochodu i pytać się wszystkich wkoło czy zapali? - wsiąść i samemu spróbować? "Pomyśl, jeśli potrafisz, no!" ![]() Pozdrowienia i życzenia daszych owocnych sukcesów na forum ![]() Niestety o wazon postaraj się, w cokolwiek w wąskim, ale we własnym zakresie ![]() ![]() Acha! Jak będziesz miał jeszcze jakieś propozycje - to wal śmiało! ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
nie do ciebie nalezy decydowanie czy odpowiedzialem na pytanie niech stwierdzi to pytajacy a nie ty a przede wszystkim podalem mu lepszy i szybszy program gdyz wiem to z mojego doswiadczenia i do niego nalezy decyzja czy to przyjmie. Poza tym fajne wierszyki ukladasz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.06.2002
![]() |
Czy tylko tych 2 plikow nie mozesz zobaczyc czy wogole wszystkich z tym rozszerzeniem?
Ten drugi obrazek zamieszczony przez Ciebie mialem gdy uzywalem starszej wersji tego programu i gdy zainstalowalem nowy update skonczyly sie problemy z tym a zaczely z innymi sprawami... Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
@baliczek
nie, skoro czyta Ci mpegi2, (czyli plytka dvd np.) to nie jest to wina kodeka bo mpv to tez mpeg2 video to nie kodek w dvdlabie czasem sie tak dzieje, tez tak mialem z jakims vobem i nie znalazlem wyjscia
#9 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Tyle!
![]() |
|
|