![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.04.2004
![]() |
<<< DZIWNA JAKOŚĆ >>>
Jest dziwny problem dotyczący jakosci filmu, chodzi o to iż nagralem jedną plytke dokladnie " Helikopter w Ogniu " wyjaralem ją x8 i wyszło to bardzo ładnie, Natomiast juz jak paliłem " Dwie Wieże " x4 to juz kaszana w czasie filmu pokazują sie jakiesz kwadraciki i sie tnie film na stacjonarnym DVD w kompie idzie elegancko. W czym tu moze byc problem czy w tym że Helokopter w ogniu był bez zabezpieczen a Dwie Wieze byly zabezpieczone ? Czy tez wina płyty a są to takie zwykle MEDIA STORE za 3.99zł. ale pierwsza wyjarana jest spoko. Moze dlatego że nagrywalem x4 ale ponoc im wolniej tym lepiej.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
wszędzie można szukać przyczyny,możliwe że zaszybko paliłeś,może akurat trafiłeś na jakąś felerną płytę :-(!!!!
PAMIĘTAJ że żdanej płyty nie nagrasz jednakowo ,zwsze będą się różnić !!!!! patanko : próbowałeś wypalić jeszcze raz te Dwie Wieże ![]() ![]()
#3 |
Bywalec
![]() |
helokopter nagralem na tej samej plycie x8 i wyszko za***iscie zero tych kwadracikow itp. a dwie wieze nagralem x4 i sie ****alo. Aha nagralem tez samo swoi x4 i wyszlo tez kozak. Chyba to wina trefnej plyty, trzeba sie przezucic na jakies drozsze i moe to bedzie lepiej dla mnie.
#4 |
Forumator
![]() |
nagrywaj na Axe Azo DVD-R 4x (ok 4,50 za sztuke w slimie)!!!!! naprawde bbbbbardzo dobre do filmów (nawet jak się fest porysują to wszystko śmiga że aż miło).z tego co wyczytałem są z pod produkcji verbatima!!!naprawde polecam
#5 |
Bywalec
![]() |
ok dzieki wyprubojemy te plytki skoro bardzo polecasz. a dlzcego na - a nie + ?
za bardzo nie wiem o co z tymi -/+ chodzi ale stacjonara czyta to i to i nagrywarka nagrywa to i to ![]()
#6 |
Forumator
![]() |
dużo na ten temat czytałem (niby + dłużej wyczymują) ale sam do końca nie wim!!ten podział miał znaszenie wcześniej poniewarz odtwarzacze miałe tylko jeden z tych standardów (zależnie od marki).natomiast obecnie jest to bez znaczenie (przynajmniej dla mnie) a DVD-R są tanisze :-)
|
|