![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.09.2002
![]() |
Nagrywarka do zgrywania AUDIO
Witajcie
Mam nadzieje ze sie za bardzo nikt nie wkurzy za moj post - teraz ciagle kazdy pisze o tym aby czytac forum i w ogole. Zgadzam sie z tym, ale zdarza sie ze mozna przeoczyc niektore watki, a potem jest awantura o zasmiecanie forum... Chce kupic nagrywarke DVD. Recenzje w dziale DVD sa raczej starszych nagrywarek wiec wole sie zapytac ludzi ktorzy maja do czynienia juz z tymi nowszymi. Istniejace recenzje pokazuja ze nagrywarki roznie sobie radza z odczytem plyt audio - np. toshiba zgrywa z jakimis trzaskami czy tego typu przypadki... Zalezy mi nie tyle na nagrywarce ktora bedzie dobrze nagrywala audio (do tego posluzy mi poczciwa Yamaha F1), ale na takiej ktora mi te dane dobrze przeczyta i zapisze na dysku! Jesli chodzi o napedy cdr to pamietam ze liteony dobrze czytaly dane, ale czy tez audio... Oraz najwazniejsze: czy ceche ta przejely rowniez dvdr? Filmy rowniez chce nagrywac (a raczej kopiowac dvd) ale najbardziej zalezy mi na tej muzyce. Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plextor i nie ma rozmowy...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.09.2002
![]() |
Nie, no wiem ze Plextor jest niezly, ale jest tez najdrozszy! Nie jest wiec tez zadna filozofią wybierajac "dobra" nagrywarke kupic tą za najwieksza kase
![]() Jesli wiec ktos ma jakies doswiadczenia z tanszymi nagrywarkami (albo jeszcze lepiej z takimi ktore mozna znalezc na allegro) to bardzo prosze o odpowiedz Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|