![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() Otoz jak zwykle diabel tkwi w szczegolach i chodzi o to, zeby kupic tanio i dobrze ![]() Dlatego nie kupuje 100 szt Hawk'ow tylko czytam forum, a jak spotkam jakies nowe nie znane plyty to kupuje 1 i sprawdzam co to jest. Dzieki temu kupuje tanie plyty - ok 1zl i jestem pewien swoich danych ![]() Oczywiscie super wazne dla mnie rzeczy (np zdjecia z wakacji 8 ) ) nagrywam na "pewnym" verbatimie z mcc003, co jest zreszta troche mitem, bo nie jest on pewniejszy od eProFormance 8x z prodiscr03. Po to jest to forum - testujemy, sprawdzamy, szukamy. Gdybys sam mial sprawdzic wszystkie mozliwe plyty i wybrac dobre w niskiej cenie, to rzeczywiscie nie bardzo by sie oplacalo. Jednak jak kazdy wyda 1-2 zl na sprawdzenie 2 plyt i testy sie potwierdza to wydatek jest maly. Wszystko oczywiscie zalezy tez od tego co nagrywasz. Jesli nagrywasz 1-2 plyty w miesiacu to roznica mala, ale jak nagrywasz 20-50 to juz cos jest. Ja kupie eProFormance za 99gr, ty tdk za 3zl i zapewniam cie ze moje beda lepiej nagrane. Jedyne co zyskujesz to "pewnosc" ze nagrales na firmowej plycie i mozesz byc spokojny. Zreszta poczytaj watek o nosnikach to bedziesz wiedzial o czym mowie ![]() Puenta: Trzeba wiedziec co kupowac ![]() |
|
![]() |
|
|