![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.02.2005
![]() |
Film "Alternatywy 4" dwa filmy na jednej płycie
Wiem szukałem jak to się robi ale... Chodzi o to że mam tylko 6 części "Alternatywy 4" i często pożyczam orginały znajomym i dlatego chciałbym je zgrać (kopia bezpieczeństwa) po dwa odcinki na jednej płycie tak ekonomicznie wynik może być dobry bo jeden zawiera około 50 minut więc jakość powinna być spoko ale chodzi jak i czym ?
1. Jakim programem to zrobić i żeby był do niego opis bardzo dokładny (najlepiej program po polsku ![]() 2. Te "Alternatywy 4" oprócz samego filmu na płycie mają jakieś dodatki w stylu koncert "Manaamu" i bajki itp. jak wyciąć tylko sam film, czym i opis 3. Chciałbym też mieć zwykłe proste "Menu" na płycie do tych dwóch odcinków jakim programem i opis, czy ktos coś takiego robił ? gdzie szukać opisu ? jakie programy i czy są za free ![]() ![]() z góry dzięki
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.01.2005
![]() |
np clone dvd2 powinien zalatwic sprawe zaznaczysz mu ktore sciezki maja byc skopiowane a potem nagrasz na plytke
pozdr... |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.06.2006
![]() |
Witam
@Ceki Ściągnąłem sobie Alternatywy z netu i nie wiem jak i gdzie powrzucać te pliki. Mógłbyś mi podpowiedzieć co i jak może jakiś programik. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.02.2005
![]() |
Ju***380; nie ci***261;gne dalej tego tematu, da***322;em sobie spok***243;j, ale w czym masz te filmy zrobione ? jaki***347; kodek czy VCD czy DVD ?
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.06.2006
![]() |
Wszystko jest w formacie DVD. tego chyba jest 3 płyty. Próbowałem Nero ale wyskakuje jakiś błąd.
|
![]() |
![]() |
|
|