![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.06.2006
![]() |
wiem ze może moj temat już nudzi niektórych ale mi nadal nieudało sie odzyskać tej płytki. popierwsze ten link który mi podaliście do tego sterownika niedziała, wiec jesli macie to podajcie inny a pozatym nie wiem czemu ale nagrywarka na której chce sformatowac płyte odczytauje płyty DVD-RAm ale ich niby niezapisuje- nie wiem ale wydaje mi sie ze to chyba raczej niemozliwe zeby je czytała ale ich niezapisywa la. Pomózcie bo juz odchodze od zmysłów
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeczytalem temat dosc uwaznie (chyba) - ale nigdzie nie doczytalem sie, jaka to jest nagrywarka
![]() Producent i model. Jak wiec ci pomoc? Ja nie wiem. Jak podasz jakies blizsze dane co do nagrywarki i plyty DVD-RAM - bede probowal - inaczej jednakowoz nie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#18 |
Bywalec
![]() |
dokładne dane nagrywarki moge podać w poniedziałek, bo jak wspomnialam jest to nagrywarka na moim komie w szkole, a co do płytki to jest to płyta dvd-ram Panasonic 4.7 gb
|
![]() |
![]() |
#19 |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie się okaże że nagrywarka nie obsługuje DVD-RAM
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bywalec
![]() |
obs***322;uguje dvd-ram ale jakos dziwnie si***281; zachowuje po zainstalowaniu incd. Odczytuje p***322;yty dvd-ram ale ich niby niezapisuje tak bynajmniej wskazuje program nar***281;dziowy nero. a model poznacie jutro
|
![]() |
![]() |
#21 |
Bywalec
![]() |
Witam po długiej przerwie niestety prędzej niemogłam podać modelu nagrywarki ale proszę o to i on:
DVD multi player rw combo TSSTcorp CDW/DVD sh m522c i co obsługuje DVD-RAM.? CZytać czyta płytki przed zainstalowaniem INCD4 po zainstalowaniu juz nieczyta ich co wy na to?? |
![]() |
![]() |
#22 | |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To jest combo, wiec nie nagrywa wcale plyt DVD, nie wspominajac o DVD-RAM. W zwiazku z tym zachowuje sie normalnie. Moze ew. czytac plyty DVD-RAM, ale nigdy ich nie nagra. Nagra plyty wylacznie CD: CDR, CDRW. i to by bylo na tyle, z mojej strony ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Bywalec
![]() |
a to wytłumaczcie mi coś ok ? dlaczego info tool pokazuje że zapisuje i odczytuje dvd-ram niestety niemogłam się przekonac czy zapisze tą płytkę bo ta niedziałała a inej niemiałam, czyżby w takim razie błąd w Nero info tool??
|
![]() |
![]() |
|
|