![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
samsung ts-h552 za 90 euro, warta ceny?
witam i od razu pytam
![]() czy opłaca się kupić nagrywarke dvd samsung ts-h552 za 90 euro i czy nie bedzie potem problemow z reklamacja w razie jakiejs awarii? czy może można taką kupić w polsce za podobne pieniądze? pozdrawiam mury |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Za 90***8364; to ty masz Liteona 1633S ![]() Na przykład TU ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
no tak ale z tego jak sie ludzie wypowiadali na temat liteonów to wole nie miec z nimi stycznosci, mialem wczesniej badziewna nagrywarke ktora sie zepsula wiec teraz wole dac troszke wiecej i kupic cos co sie nie zepsuje i z czym nie bede mial problemow w postaci nie wykrywania i nagrywania gorszej jakosci plyt (czyt. tanszych), itp., no chyba ze liteon sie wyciagnal w gore i nie ma z nim takich problemow jak byly wczesniej
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo chociaż ze czterdzieści ostatnich stron TEGO ![]() I przy okazji zerknąć na jakość nagrywania na tych palnikach ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Poza tym zaraz zaczną się dziwne pytania w stylu: "A jak wgrać bios do Samsunga?" "A gdzie można znaleźć taki bios?" "A jak zrobić backup biosu na Samsungu?" "Dlaczego nie chodzą mi płyty? Mam Samsunga" "Czy ktoś wie gdzie jest serwis Samsunga?" Dobra rada! Jeżeli chcesz coś dobrego to daj se na luz z tym Samsungiem A jak naprawdę nie chcesz Litka To weź Pioneera 108 albo Neca 3500A Tylko później nie pytaj ![]() Jak można sprawdzić jakość nagranej płytki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
Witam,
dwa dni temu poprosił minie znajomy o uruchomiemie nowego kompa. Biore ze sobą niezbędnik, odpalam: w sklepie wcisneli mu badziew (z całego zestawu fajny monitor i obudowa) I oczywiście DVD-RW SZAJSUNGA, wkładam swoją ulubioną CDRW TDK (ulubiona bo wszystkie, nawet stare CD-ki ją czytają) i co ![]() SZAJSUNG jej nie przeczytał - badziewie ![]() A @BARTEK dobrze gada - dyski są ok ![]()
Dobre okazje można policzyć na palcu. Ostatnio zmieniany przez comptom : 04.10.2004 o godz. 10:00 |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
ok to nie samsung, ale co do liteona to nie mam przekonania, tylko na pierwszej stronie tego dzialu jest 4 czy 5 tematow zwiazanych z problemem liteonow w tym chyba 2 dotycza tego 1633, w wiekszosci bede nagrywal na tanszych plytach "-" wiec zalezy mi na tym aby nagrywarka czytala wszystkie plytki, a te ktore wypali zeby chodzily w dvd stacjonarnych, a co do testow tych nagrywarek to nie znam sie na tym i nie za bardzo mnie to interesuje, zalezy mi na dobrej i bezproblemowej pracy z ta nagrywarka, pomysle nad tym pionnerem i poczytam w tematach co jeszcze proponujecie
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#12 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Powiem Ci tak - nic nie pali lepiej na minusach niz NEC 2500A, ale tego juz nie znajdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
no tak wlasnie przed chwila wyczytalem ze neci to calkiem niezle nagrywarki, ale z odczytem maja problemy i tu kolejne pytanie, czy przy robieniu kopii zapasowej plytki dvd te problemy objawiaja sie tym ze wolniej zgrywaja na dysk itp., czy robia jakies problemy ze zgrywanym filmem typu po nagraniu film sie zacina czy nie startuje w stacjonarnych dvd? i jeszcze jedno chyba na 6 stronie w jednym temacie bylo o odczytywaniu necow 3500 ale byly tam wykresy z ktorych nic nie rozumiem, czy te modele maja wkoncu poprawiony odczyt czy po staremu? no i co nec czy pioneer moze TDK albo sony? obiecuje juz nie bedzie wiecej pytan w tym poscie, mam teraz takie rozterki bo na poprzedniej nagrywarce sie zawiodlem i nie chcial bym teraz wywalic kasy w bloto
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#15 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() To już weź tego Samsunga ![]() |
|
![]() |
![]() |