![]() |
Zrobie to jutro bo dzi¶ nie jestem u siebie...
|
> Doradzili¶cie mi że to dobre płyty
wrzuc screena z DVD Identifier z rozpoznana plytka... |
Ja na Platinium urwałem kilka złotych. Normalnie sprzedaj± za 62zł-64zł.
A ja dałem 60zł - i nawet nie prosiłem - sam mi opu¶cił - heheheh :piwo: PS. Platinium DVD+Rx8 kupiłem na wasz± odpowiedzialno¶ć ;) Doradzili¶cie mi że to dobre płyty. Jak się Ľle będ± palić to was :bicz: |
ja na giełdzie jak biorę 25 DVD + 25 CD-R + jakie¶ RW to zawsze urwę na parking (5zł)
tylko trzeba chcieć ;) |
Byłem dzi¶ na giełdzie, oto ceny (najtańsze):
TDK x8 25sztuk - 37zł TDK x8 50sztuk - 70zł Esperanza x8 25 sztuk - 30zł Platinium x8 25 sztuk - 34zł Platinium x8 50 sztuk - 60zł (kupiłem te plusowe) :) |
No to jaka¶ dziwna rozbierzno¶ć, bo na Stadionie płaciłem za 50-cio pack Verbatimów DVDR+8 120 zł (i na żadnym stoisku nie było mowy o targowaniu), na giełdzie za w/w - 140 zł, a na Allegro 90 zł + 7 zł przesyłka...
To czemu ceny TDK s± wszędzie podobne? Może tylko Verbatimki s± takie por±bane ;-) ... |
|
To może kto¶ się orientuje w jakiej cenie s± TDK na giełdzie komputerowej w Warszawie?
Interesuje mnie 25 cake. |
Taniej niż na allegro raczej nie kupisz...
Nawet na Giełdzie Komputerowej, czy Stadionie Dziesięciolecia, płytki wychodz± sporo drożej, a co dopiero w jakim¶ sklepie... |
Gdzie w Warszawie jest TANI sklep z płytami DVD
Witam
Szukam miejsca w Warszawie gdzie tanio kupie płytki DVD+R TDK. Na allegro 50 sztuk można kupić już za 70zł ale do tego 7zł trzeba doliczyć za przesyłkę. Może gdzie¶ w Warszawie jest jaki¶ tani sklep z płytkami DVD ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:15. |