![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() |
Wypalona DVD niechce sie wszedzie odtwarzac
odrazu mowie ze wypalana plyta niejest typu video audio czy cos poprostu plyta z danymi
dokladniej to wyglada tak nagrywam nagrywarka LG: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B i na niej odczyt działa gdy zaniose plytke na komputer ojca z: LG DVD-ROM DRD8080B to niedziała gdy zaniose na jeszcze inny odtwarzacz DVD ktory mam ale w innym budynku i aktualnie niemam modelu tez niedziala. Te dwa odtwarzacze niesa najnowsze ale tez chbya niesa az takie stare ale dla pewnosci wzialem do kumpla jeszcze co ma nowy ODTWARZACZ (tylko) DVD i uniego zadzialalo: HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B nie wiem czy to ma jakies znaczenie przy plycie typu dane ale w mojej nagrywarce nie jest wybrany jeszcze zaden region w nagrywarce ojca jest region 2 u kumpla niewiem jaki jest i w tym drogim budynku w napedzie tez niewiem jaki jest region Ktos ma jakies pomysly ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
co ma region do danych
![]() na jakim nosniku to nagrales ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() szkoda, że nie wiadomo jaka to płyta i czy była przez Ciebie sprawdzona jak się nagrała. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Wiele tanich płyt DVD-R (vobisy, gigastore, hawki) które pożyczałem kolegom nie czytały się na ich DVD-ROM LG. Za to na LiteOn'ach wszystko działało - nie za szybko ale zawsze.
Utwierdza mnie to w przkonaniu, że LG DVD-ROM to złom. Ale się fajnie zrymowało... dobra ide spać bo późno. Pozdro! |
![]() |
![]() |
#5 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
wy spac nie mozecie panowie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() |
Ok to teraz o plytkach na ktorych nagrywalem
![]() Niewiem jak je sprawdzac pod wzgledem jakosci nagrania software'owo wiec jedynie co moge powiedziec to to co z plyty potrafie zczytac: Probowalem na: Verbatim DVD-R Advanced AZO 8x ZC9742-DVR-I47A Verbatim DRD+R Advenced AZO 8x ZC8365-DVR-X47B MEDIASTORE DVD-R for General 1-4x DVD-R 92060002 Kazda z plyt sprawdzalem na kazdym z tamtych napedow co czesniej wymienilem |
![]() |
![]() |
|
|