Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.09.2006, 22:01   #1
spit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.10.2005
spit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVD Audio

Cześć,
Chciałbym prosić Was o radę, czego użyć do tworzenia płyty DVD-Audio. Wymagań wygórowanych nie mam, chcę tylko by było menu, gdzie jest wybór utworów i wiadomo, jakaś ładna grafika w tle. Chciałbym móc też ustawiać czcionkę, szczytem marzeń byłaby możliwość wykonania menu w Photoshopie i przerzucenie do softu (słyszałem, że takie coś istnieje). Obecnie, pobrałem pare trialowych programów, ale niestety nie zadowalają mnie, ponieważ brakuje dużej części wymienionych funkcji. Tak więc proszę Was o radę, czego użyć.
No i bym zapomniał - jeżeli soft byłby trudny, to linki do tutoriali może
spit jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.09.2006, 02:10   #2
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam

Sprawdź Audio DVD Creator, ma wszystko o czym piszesz poza tym menu w Photoshopie.

Na marginesie przypomnę, że mówimy tu o płycie audio zgodnej ze standardem DVD Video a nie DVD Audio (zamęt w tej kwestii jest ogromny). Ponieważ dźwięk musi być zgodny właśnie z DVD Video, oznacza to np.: przymus konwersji plików z CD z częstotliwości 44,1 kHz do 48 kHz. Programów do prawdziwego DVD Audio jest jak na lekarstwo, a jak już się uda to jakoś zrobić to może nie dać się w niczym odtworzyć . Polecam lekturę tego tematu.

pozdrawiam
Stary 19.09.2006, 10:29   #3
spit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.10.2005
spit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Sprawdza***322;em ju***380; ten program, ale niestety menu nim wychodz***261; bardzo nie***322;adne
spit jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: