![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
LiteOn 1693S i błędy w alcoholu i nero
od paru dni mam nagrywarke LiteOn SOHW-1693S, bios KS04 OEM, przy sprawdzaniu kompilacji w nero wyświetlaja sie błedy że sektor jakis tam nie jest zgodny ze źródłem. O dziwo płyta działa i to co jest na niej nagrane też. Alcohol nawet nie rozpoczyna nagrywania obrazu tylko wyskakuje błąd. nagrywam na płytach Hawk DVD-R 4.7GB x4 ale dzieje sie tak także na Verbatimkach i CD-R'kach BENQ, hawk. Przejmować sie tym jeżeli płyte da sie odczytać?
Wersje programów to: Alcohol 120% 1.9.5.2802 Nero Burning Rom 6.0.0.13 PL. ijeszcze jedno. Przed nagrywaniem nagrywarka przez pare sekund "miele" płyte aż ja odczyta i dopiero zaczyna nagrywać. Czy to normalne? Ostatnio zmieniany przez kizio : 16.06.2005 o godz. 17:39 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
mam jeszcze pytanie jezeli zrobilem update biosu to przed oddaniem nnagrywarki na gwarancje musze wrocic do wersji biosu z jaka ja kupilem czy moze zostac ta nowa?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
U mnie jest dokladnie tak samo. Ale dyga.
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
![]() |
![]() |
|
|