![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2006
![]() |
Kwestia Nagrywarek
Witam serdecznie !
Moj ojciec potrzebuje kupić nagrywarke dvd stacjonarną ,tzn. chodzi mu o taką ktorej nie uzywamy w komputerze .Problem polega na tym ze asortyment jest szeroki a potrzebuje wybrać w miare oszczednie (ok 900 zł ) i w miare mozliwosci dobrej jakości...Czym sie kierowac kupujac taki sprzet i czy mogliby Panstwo cos podpowiedziec ?Czy korzystajac z takiej nagrywarki mozna bez problemu przegrywac filmy vhs--->dvd?I jesli tak to jakie potrzebne sa do tego kolejne urzadzenia? Z góry dziekuje za jakakolwiek odpowiedz i Pozdrawiam Tomek |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2006
![]() |
Tylko wez i zagoń ojca do komputera
Ja nie bede mógł mu pomagac dlatego szukam jakiegos dośc prostego sposobu...A czy ktos moze moglby poradzic jakis konkretny sprzet do nagrywania ?Wracajac jeszcze do nagrywarki dvd kompuerowej to czy jest tez mozliwosc przegywania z vhs na dvd ? I jak to sie mniejwiecej odbywa?Potrzeba też jakies dodatkowe urzadzenia ?? Dzieki za odpowiedzi wyżej ! |
|
|
|
|
#5 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Potrzebna jest Karta TV i w miare dobry sprzet, ewentualnie moze byc slabszy ale wtedy zalecane jest kupienie karty tv z wlasnym procesorem do przetwarzania obrazu i dzwieku
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.08.2003
![]() |
Jeśli się nie mylę to zamiast karty TV można zastosować kartę graficzną, ale koniecznie z VIVO.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Tak tez mozna
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Hmm. Ja miałem w ręku DVD-+RW/RAM multi panasonika z HDD dokładnie tego : http://www.panasonic.pl/oferta.php?prod=2574. Nagrało bardzo przyjemnie (płytka VERBATIM-RW) film: Cast Away (nie przepadam ale na próbę był niezły). Najpierw na HDD - potem na płytkę i jest nieźle. Ale słyszałem że ta nowa manta recorder też działa całkiem nieźle.
|
|
|
![]() |
|
|