Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.08.2004, 15:11   #1
Fakers
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.08.2004
Fakers w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy HELP!! Nie mam kolorów na DVD

Witam.Jestem troche zmartwiony gdyz po zmianie dysku na wiekszy przestało mi działac DVD a objawaia sie to ta ze kolory są ale tak jakoś obok obrazu (przesunięte).Używam i używałem poprzednio Windows Media Player bo na Power DVD troche zwalniało(mam laptopa IBM 366 256 RAM) i czy opisane wczesniej zwalnianie tzw zacinanie sie filmów(tylko przy Power DVD) to wina tego ze za małe parametry ma mój laptop (fachowcy mówią ze filmy powinny chodzic przyzwoicie , ale tak nie jest).Naped DVD to TOSHIBA DVD ROM SD C 2002.Prosze o pomoc
Fakers jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.08.2004, 17:23   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
kodeki sprawdz jakie masz(przy WMP) i sciagnij sobie ze strony ibm Intervideo DVD (nie bedzie problemow )
legion jest offline  
Stary 28.08.2004, 17:53   #3
Fakers
Nowy na forum

Dzieki za podpowiedz ale jak bys mógł mi podac dokladny adres tej strony to bym był VERY HAPPY bo szukam i szukam i znależć nie mogę.Nie jestem za bardzo zawansowanym użytkownikiem netu....Bardzo prosze o pomoc bo juz nie wiem z kim mam na ten temat pogadać.
Fakers jest offline  
Stary 28.08.2004, 19:06   #4
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
http://www.ibm.com/search?en=utf&v=1...nload&x=17&y=4

tylko najlepiej poszukaj po modelu swojego ibm
legion jest offline  
Stary 29.08.2004, 13:13   #5
Fakers
Nowy na forum

Wielkie dzieki juz wszystko oki z tymi kolorami ze jest jeszcze jedno ale czy kolega sie nie orientuje co by mozna było zrobic aby film "chodził" troche płynniej (jeżeli zrobie go na pełen ekran)bo jakoś tak dziwnie sie go ogląda (tak jak w kinie lat 50 tych hihihi) czy to może słaby procesorek i sobie z tym nie radzi wyłączyłem juz wygląd windowsa na taki dziadowski prace procesora ustawiłem NIE na programy ALE NA BUFOR. Mam win XP.Bardzo przepraszam ze truje tyłek ale u mnie nikt na tym sie nie zna albo tylko tak mówią...Jeszcze raz dziekuje za pomoc.Pozdrawiam
Fakers jest offline  
Stary 29.08.2004, 13:20   #6
legion
XII

Cytat:
Napisany przez Fakers
Wielkie dzieki juz wszystko oki z tymi kolorami ze jest jeszcze jedno ale czy kolega sie nie orientuje co by mozna było zrobic aby film "chodził" troche płynniej (jeżeli zrobie go na pełen ekran)bo jakoś tak dziwnie sie go ogląda (tak jak w kinie lat 50 tych hihihi) czy to może słaby procesorek i sobie z tym nie radzi wyłączyłem juz wygląd windowsa na taki dziadowski prace procesora ustawiłem NIE na programy ALE NA BUFOR. Mam win XP.Bardzo przepraszam ze truje tyłek ale u mnie nikt na tym sie nie zna albo tylko tak mówią...Jeszcze raz dziekuje za pomoc.Pozdrawiam
no mozna by bylo cos na to poradzi ale xp przy takim procku to duzo nie zadzialasz moim zdaniem lepiej zainstalowac win98 bedzie szybciej chodzil
legion jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: