![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
![]()
Witam.Jestem troche zmartwiony gdyz po zmianie dysku na wiekszy przestało mi działac DVD a objawaia sie to ta ze kolory są ale tak jakoś obok obrazu (przesunięte).Używam i używałem poprzednio Windows Media Player bo na Power DVD troche zwalniało(mam laptopa IBM 366 256 RAM) i czy opisane wczesniej zwalnianie tzw zacinanie sie filmów(tylko przy Power DVD) to wina tego ze za małe parametry ma mój laptop (fachowcy mówią ze filmy powinny chodzic przyzwoicie , ale tak nie jest).Naped DVD to TOSHIBA DVD ROM SD C 2002.Prosze o pomoc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
kodeki sprawdz jakie masz(przy WMP) i sciagnij sobie ze strony ibm Intervideo DVD (nie bedzie problemow
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Dzieki za podpowiedz ale jak bys mógł mi podac dokladny adres tej strony to bym był VERY HAPPY bo szukam i szukam i znależć nie mogę.Nie jestem za bardzo zawansowanym użytkownikiem netu....Bardzo prosze o pomoc bo juz nie wiem z kim mam na ten temat pogadać.
|
![]() |
![]() |
#4 |
XII
![]() ![]() ![]() |
http://www.ibm.com/search?en=utf&v=1...nload&x=17&y=4
tylko najlepiej poszukaj po modelu swojego ibm |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Wielkie dzieki juz wszystko oki z tymi kolorami ze jest jeszcze jedno ale czy kolega sie nie orientuje co by mozna było zrobic aby film "chodził" troche płynniej (jeżeli zrobie go na pełen ekran)bo jakoś tak dziwnie sie go ogląda (tak jak w kinie lat 50 tych hihihi) czy to może słaby procesorek i sobie z tym nie radzi wyłączyłem juz wygląd windowsa na taki dziadowski prace procesora ustawiłem NIE na programy ALE NA BUFOR. Mam win XP.Bardzo przepraszam ze truje tyłek ale u mnie nikt na tym sie nie zna albo tylko tak mówią...Jeszcze raz dziekuje za pomoc.Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#6 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |