![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
![]()
Witam!
Jestem nowy na tym forum, ale potrzebuję pomocy. Sprawa jest taka: Kilka dni temu kupiłem sobie na Allegro nagrywarkę DVD Sony DRU 530A - Nagrywarka jak pisało w opisie jest nowa, przywieziona z zagranicy i włączona tylko raz w celu sprawdzenia czy jest sprawna. Napęd przyszedł po 2 dniach bardzo ładnie zapakowany i wszystko było OK. Poszedłem więc do sklepu po płytkę DVD-R firmy media-tech 4.7 GB. Miałem na dysku ściągnięty film DVD: Forest Gump. Odpaliłem więc Nero v.6.3.0.3 i zabrałem się za nagrywanie. Tak jak to jest w opsie chyba na tej stronie ustawiłem na opcje DVD Video i inne rzeczy. Do katalogu Video_TS wrzuciłem zawartość katalogu o tej samej nazwie z folderu filmu na dysku, katalogu Sound_TS nie było więc nic nie ruszałem. Pozniżej macie obrazek jak wygląda struktura katalogu na moim dysku: ![]() Włączyłem więc nagrywanie z prędkością 4x. Gdy rozpoczęło się nagrywaniek wyskoczył błąd. Powtórzyłem czynność z nową taką samą płytką i znowu to samo, postanowiłem zrobić screena, oto on: ![]() Jak myślicie: Kupiłem felerną nagrywarkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|