![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.10.2004
![]() |
Nagrywarka DVD firmy LG
Witam wszystkich serdecznie (chyba nie pominąłem topicu w którym można się przywitać),mam zamiar kupić za kilka dni nagrywarkę dvd firmy LG.Mam cd-rom i nagrywarkę cd tej firmy,dobrze się sprawują już sporo czasu i to właściwie skłania mnie do zakupu nagrywarki dvd właśnie tej firmy.Przeglądając to forum wyczytałem bardzo mądre stwierdzenie "zanim coś kupisz zapytaj",więc chciałbym zapytać czy warto kupić nagrywarkę tej firmy,użytkowników którzy ją posiadają zapytać jak się sprawuje
![]() Będe wdzięczny za rzeczowe i konkretne odpowiedzi.Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.12.2002
![]() |
Ja osobiście mam lg 4120 z oryginalnym firmware nagrywam na różnych płytach również takich z hipermarketów i nie było żadnych problemów mój stacjonarny odtwarzacz czyta co prawda wszystkie formaty więc nie korzystałem z booktype i nie zmieniałem oprogramowania , na forum pisali , że podobno płyty z prędkością znamionową 8x nagrywa 4x ale tego jeszcze niesprawdzałem.
Pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez demon_x : 23.10.2004 o godz. 13:48 |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2004
![]() |
mam lg 4120B
pali wszystlo nawet "noname" z odczytem nie ma problemu. Jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Albowiem w śmierci niemasz pamiątki o tobie, a w grobie któż cie wyznawać będzie." |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale zobacz TU ![]() I na tym bym zakończył ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
VIZZARD tym razem Ci jakoś nie wyszło bo podany link nic mi nie daje.W poście z linka są rozpatrywane 3 modele nagrywarek i brak tam LG.Tu chodzi mi o bezpośrednie opinie użytkowników tego sprzętu i nie jest to temat typu "jaką nagrywarkę kupić"
![]() Kto ma taką nagrywarkę to napisze jak mu się sprawuje,poczytam sobie,jesli opinie będą pozytywne to idę i kupuję.Proste ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
![]()
http://rankingi.chip.pl/ranking_1668..._s=MP&&tt_id=6
ja mam od x czasu LG 4040B jak nara miodzio ![]() powyżej masz link do rankingu wg power LG ![]() swietnie 8 ) i ma tego czego nie mają inne wypalają dvd-ram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Jeżeli wierzysz w rankingi Chipa POWER CHIP !!! ^_^ To faktycznie dalsza dyskusja jest pozbawiona sensu ![]() BTW Zauważyłem, że DVD-RAM jest sztandarowym I w zasadzie jedynym argumentem jeżeli chodzi o LG ![]() Zauważyliście to? Ciekawe ile procent użytkowników nagrywarek Tnie filmy oraz śladowe dane Na płytkach DVD-RAM ? 80% Polek nie widzi różnicy pomiędzy DVD-RAM a DVDR/RW Więc po co przepłacać? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() I co miało wyjść? ![]() Cytat:
To nie idziesz do sklepu ![]() I nie kupujesz nic? Spoko! ![]() To dopiero jest proste! I logiczne! Aż do bólu! Twój tok rozumowania mnie powala! Na kolana! Serio! ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Ehh,daleki jestem od targowania się z Tobą,nie po to tu jestem.Jeśli opinie będą negatywne to przekopie jeszcze raz to forum dokładnie i kupię nagrywarkę która na tym forum ma najwięcej zwolenników
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Chciałem ci właśnie tego zaoszczędzić ![]() I podałem rozwiązanie na tacy ![]() Moim celem nie jest się targowanie z tobą Bo z tego targu co ja będę miał? Chciałem pomóc Ale jeżeli nie chcesz - możesz przecież zignorować moje rady Zobaczysz jednak, jak już przekopiesz się przez forum Spośród czego będziesz wybierał ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|