![]() |
@Oktawian_15
napewno nie robia przycisku "edytuj" jak zauwazylem :klnie: |
czy ktos wie czy jeszcze traxdata robi nagrywarki ?? cipatomaja@o2.pl
|
a co do innych to nie wim bo mam Traxdata CDRW 321040 tx i liteon 851s i tez dobrze chodza,
|
nie wazne jaka firma wazne zeby dobrze wypalała.!!
ja mam liteona i dobrze sie sprawuje!! :czytaj: :peace: 8 ) :pisze: |
Panowie i Panie !!
umowmy sie ze nie testujemy plytek niczym, tylko sprawdzamy czy dziala i jak dlugo mozna podgrzewac ja na kuchene gazowej ;) jak ktos nie ma to elektrycznej i po ilu podgrzaniach plytka ptrzestaje sama chodzic |
Cytat:
Co do nowych rzesz - to tak sie akurat sklada ze cykl uzywania kproba jest taki: -nie znasz kproba -czytasz/ktos ci mowi o kprobie, jestes zafascynowany -uzywasz kproba, fascynacji ciag dalszy, opowiadasz o nim innym osobom -zaczynaja sie wykresy oderwane od rzeczywistosci, zaczynasz tlumaczyc sobie je w dziwaczny sposob i sam jeszcze w to wierzysz -wykresow oderwanych od rzeczywistosci jest coraz wiecej, caly czas sobie je jakos tlumaczysz, ale zaczynasz juz watpic -stwierdzasz ze wyniki kproba w zasadzie nijak sie maja do rzeczywistosci i uzytkowania danego nosnika, szczegolnie porownujac wyniki z innymi napedami. -olewasz kproba Tak wiec powastaja nowe rzesze, bo wiesc o kprobie sie roznosi za pomoca uzytkownika w fazie fascynacji. Nie wiem czy zauwazyles ile osob ktore robily testy na CDRach jeszcze w czasach WSESa (w przeciwienstwie do wiekszosci z was doskonale pamietam ten program) robi je teraz na DVD i uznaje ich wyniki jako wiarygodne - NIKT ?? Poza tym chyba przyczales te 2 zdania pobieznie. Ja w slowach ktore zacytowales nie zaczalem dyskusji o kprobie, bo tez uwazam ja za zamknieta, tylko zwrocilem uwage ze wszedzie ze padaja jakiekolwiek zastrzerzenia co do kproba zwala sie towarzystwo wzajemnej adoracji i zaczynaja (zaczynacie wlasciwie powinienem napisac) swoje obronne spiewki. Acha - zeby bylo jasne - SPRAWA KPROBA JEST ZAMKNIETA. ZWRACAM TYLKO UWAGE NA ODNOSZENIE DO SPOSTRZEZEN NIEKTORYCH UZYTKOWNIKOW. |
Cytat:
To przecież staje się nudne! Ciągle *******ić na ten sam temat! W którym ustalono, że zdania są podzielone I nigdy jednomyślności nie będzie :nie: I dla jednych kProbe jest nic nie wartą zabawką A dla drugich szacunkowym miernikiem poprawności wypalonej płyty I nic ani nikt tego nie zmieni :nieee: Ciekawe tylko w tym wszystkim :idea: Że pomimo czysto fantazyjnej użyteczności tego programu Powstają coraz to nowe rzesze jego użytkowników :> :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:> Poza tym nie ma o co kruszyć kopii :nie: Bo najważniejsze, żeby każdy był zadowolony ze swojego sprzętu :taktak: I tyle! A gadki: "A mój jest najlepszy!" Zawsze prowadzą do tego samego: :klotnia: (( :klnie: :sciana: :wsciekly: :czar: |
Cytat:
To lubię! :taktak: Ale na poziomie! :spoko: Nie miałem nigdy Plextora :nie: Ale chętnie bym spróbował :taktak: A to, że są pewnie lepsze napędy od Liteona - niewykluczone! Jeżeli ktoś ma dwa egzemplarze: Liteon i Plextor I ma możliwość porównania To wtedy info jest z pierwszej ręki I nie ma powodu ażeby temu nie wierzyć :nie: Szacunek Adrian :spoko: Nie każdy potrafi w sposób umiejętny Spokojny, bazując na faktach włączyć się do dyskusji Ludzie! Patrzcie! I uczcie się! :uczen: :czar: |
Cytat:
|
Bede czujny
A widział szanowny kolega na Forum rozpaczliwy temat "Padł mi NEC'' :nie: .Ja nie widziałem. A "Padł mi Litek" to juz pare razy było tu i ówdzie :buu: to jedna sprawa. Poza tym przecież ja nie napisałem że mi nagrywarka padła.Poprostu psół mi tyle płyt i tak dobtych jak Verbatim Pastel od TY, że chcac nie chcąc musiałem się z tymi maszynkami rozstac.Bez żalu
Ale swoje wypaliły te biedaczki to fakt niezaprzeczalny.Zobaczymy jak po tej ilosci zachowa się NEC.Jak bedzie coś nie tak to napewno o tym dam znac.Zwłaszcz szanownym kolegom ze stajni liteona. :klotnia: Pozdrawiam :uscisk: |
no piekny sie @Miho rozpisales zepsules 2 litki:D ja jeszcze zadnego z tych modeli ktore mialem w swoich rekach :D uwazaj na nec bo jest delikatny i moze nie wytrzymac takiej jakosci jaka mu chcesz za aplikowac:D
|
No nie wiem
Pozwole się z szanownymi kolegami mocno nie zgodzic :klotnia: Jako posiadacz 4 z kolei nagrywarki pozwole sobie stwierdzic że niestety tak cudownie to z tym Litkiem nie jest.Moją pierwszą nagrywarką było LG i była to totalna porazka,druga to 451S a trzecia to 832S,i pomimo tego ze uzyskiwałem piekne wykresy w KProbe to niestety znaczna wiekszośc stacjonarnych dvd miała problemy z odczytywaniem płyt z tych palników,dopiro nieoficjalne biosy troszeczke sprawe poprawiły.Ale do ideału to jeszcze duzo brakowało :nie: Wiec nie piszcie Panowie że to dobry sprzet bo tak nie jest.I tymi wszymi wykresikami to sobie mozecie pomachac przed nosem .Co z tego że wykresik prawie idalny a na co drugim stacjonarnym dvd sie płyta zacina.I płytka do kosza. (( Jeżeli już to niech sie wypowiedzą na temat tego sprzetu osoby które miały już kilka nagrywarek i moga coś na ten temat powiedziec,mogą porównac cos co miały,zmieniły czy jest lepiej czy gorzej.Po co pisza cokolwiek kolesie których pierwszą i jedyną nagrywarka jest Liteon.Tylko tyle że litek jest The Best.Niestety nie jest i długo nie bedzie.Mam w tej chwili NEC 3500( moja 4 nagrywarka ) i stwierdzam że jest to nagrywarka duzo lepsza jeżeli chodzi o kompatybilnosc ze stacjonarnymi dvd,duzo lepiej radzi sobie z wypalaniem nosników nizszej jakosci i to są moim zdaniem podstawowe kryteria oceny takiego sprzetu.Jako minus moge uwazac nizsza predkośc odczytu tłoczonych płyt i słabsze wsparcie softwarowe.Jako że jest to mój czwarty palnik moge i mam co porównywac.I napisze tylko tyle że nie załuje swojej decyzji.Nie wypowiadam się na temat Plextora,czy Pionka bo nie miałem przyjemnosci uzytkowac.Zauważyłem tylko jedno,ze sporo osób zmieniło sprzet z Liteona na Pioneera czy Neca , ale duze piwo temu który da mi link do tematu na Forum w którym ktos zmienił Neca czy Pioneera na Liteona i jest z tego zadowolony.
Pozdrawiam Stajnie Liteona :uscisk: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |