![]() |
Cytat:
no i kolejny zadowolony uzytkownik sprzetu Lite-on |
Cytat:
|
Cytat:
Ja też za. Chociaż akurat z opcją szukaj nie miałem zbyt wielu problemów. (co prawda nie przeczytałem wszystkich postów przy szukaniu ale zawsze ) :peace: to all i aby zawsze było :piwo: |
Cytat:
I nie oszukujmy się LiteOn to czysta rewelacja... patrząc na cenę, ale są lepsze - wierzcie mi.... (W drugim kompie mam SOHW-1633S i widze różnice!) |
nie wim ja jestem przekanany do litkow!! jak dasz jakis konkretny dowód to pogadamy!!
|
Cytat:
Po drugie za taka cene to jest bardzo dobry sprzet zobacz moje wykresy i innych nawet na 1633 slawekj-a no i tu bym sie zastanowil czy sa lepsze :D |
Heh, z tymi testami to też jest różnie, np tutaj http://cdrinfo.com/Sections/Reviews/...9861&PageId=11
Można zauważyć że gdy testy w kprobe są dobre to w plextools są kiepskie... Nie we wszystkich wykresach, ale jednak. Cholera wie którym testom w końcu ufać :\, chyba tylko tym w których w obydwu programach wyniki są porównywalne. |
No nie wiem
Pozwole się z szanownymi kolegami mocno nie zgodzic :klotnia: Jako posiadacz 4 z kolei nagrywarki pozwole sobie stwierdzic że niestety tak cudownie to z tym Litkiem nie jest.Moją pierwszą nagrywarką było LG i była to totalna porazka,druga to 451S a trzecia to 832S,i pomimo tego ze uzyskiwałem piekne wykresy w KProbe to niestety znaczna wiekszośc stacjonarnych dvd miała problemy z odczytywaniem płyt z tych palników,dopiro nieoficjalne biosy troszeczke sprawe poprawiły.Ale do ideału to jeszcze duzo brakowało :nie: Wiec nie piszcie Panowie że to dobry sprzet bo tak nie jest.I tymi wszymi wykresikami to sobie mozecie pomachac przed nosem .Co z tego że wykresik prawie idalny a na co drugim stacjonarnym dvd sie płyta zacina.I płytka do kosza. (( Jeżeli już to niech sie wypowiedzą na temat tego sprzetu osoby które miały już kilka nagrywarek i moga coś na ten temat powiedziec,mogą porównac cos co miały,zmieniły czy jest lepiej czy gorzej.Po co pisza cokolwiek kolesie których pierwszą i jedyną nagrywarka jest Liteon.Tylko tyle że litek jest The Best.Niestety nie jest i długo nie bedzie.Mam w tej chwili NEC 3500( moja 4 nagrywarka ) i stwierdzam że jest to nagrywarka duzo lepsza jeżeli chodzi o kompatybilnosc ze stacjonarnymi dvd,duzo lepiej radzi sobie z wypalaniem nosników nizszej jakosci i to są moim zdaniem podstawowe kryteria oceny takiego sprzetu.Jako minus moge uwazac nizsza predkośc odczytu tłoczonych płyt i słabsze wsparcie softwarowe.Jako że jest to mój czwarty palnik moge i mam co porównywac.I napisze tylko tyle że nie załuje swojej decyzji.Nie wypowiadam się na temat Plextora,czy Pionka bo nie miałem przyjemnosci uzytkowac.Zauważyłem tylko jedno,ze sporo osób zmieniło sprzet z Liteona na Pioneera czy Neca , ale duze piwo temu który da mi link do tematu na Forum w którym ktos zmienił Neca czy Pioneera na Liteona i jest z tego zadowolony.
Pozdrawiam Stajnie Liteona :uscisk: |
no piekny sie @Miho rozpisales zepsules 2 litki:D ja jeszcze zadnego z tych modeli ktore mialem w swoich rekach :D uwazaj na nec bo jest delikatny i moze nie wytrzymac takiej jakosci jaka mu chcesz za aplikowac:D
|
Bede czujny
A widział szanowny kolega na Forum rozpaczliwy temat "Padł mi NEC'' :nie: .Ja nie widziałem. A "Padł mi Litek" to juz pare razy było tu i ówdzie :buu: to jedna sprawa. Poza tym przecież ja nie napisałem że mi nagrywarka padła.Poprostu psół mi tyle płyt i tak dobtych jak Verbatim Pastel od TY, że chcac nie chcąc musiałem się z tymi maszynkami rozstac.Bez żalu
Ale swoje wypaliły te biedaczki to fakt niezaprzeczalny.Zobaczymy jak po tej ilosci zachowa się NEC.Jak bedzie coś nie tak to napewno o tym dam znac.Zwłaszcz szanownym kolegom ze stajni liteona. :klotnia: Pozdrawiam :uscisk: |
Cytat:
|
Cytat:
To lubię! :taktak: Ale na poziomie! :spoko: Nie miałem nigdy Plextora :nie: Ale chętnie bym spróbował :taktak: A to, że są pewnie lepsze napędy od Liteona - niewykluczone! Jeżeli ktoś ma dwa egzemplarze: Liteon i Plextor I ma możliwość porównania To wtedy info jest z pierwszej ręki I nie ma powodu ażeby temu nie wierzyć :nie: Szacunek Adrian :spoko: Nie każdy potrafi w sposób umiejętny Spokojny, bazując na faktach włączyć się do dyskusji Ludzie! Patrzcie! I uczcie się! :uczen: :czar: |
Cytat:
:> Poza tym nie ma o co kruszyć kopii :nie: Bo najważniejsze, żeby każdy był zadowolony ze swojego sprzętu :taktak: I tyle! A gadki: "A mój jest najlepszy!" Zawsze prowadzą do tego samego: :klotnia: (( :klnie: :sciana: :wsciekly: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |